FreePrograms.me

Jak používat program Vksaver?

Как пользоваться программой Vksaver?

Důležitou roli v její oblíbenosti hraje samozřejmě kvalita a pohodlí této sociální sítě. Ale kromě toho má mnoho různých funkcí a schopností. Například VKontakte je ideální pro ty lidi, kteří milují poslouchat hudbu. Je tu opravdu hodně hudby všeho druhu. Ale stáhnout to odtud je problematické. Pokud si chcete stáhnout hudbu ze sociální sítě VKontakte, nebudete to moci udělat přímo. Ale existuje cesta ven. Můžete použít program tzv VKSaver. Již to bylo popsáno dříve na našem webu.

Jak tento program používat? Je to vlastně velmi jednoduché. Nejprve je třeba nainstalovat program. Nyní musíte spustit nebo restartovat prohlížeč a poté přejít na stránku sociální síť VKontakte.

Nyní musíte přejít do zvukových nahrávek. Pod každým zvukovým záznamem by se mělo objevit písmeno „S". Není těžké uhodnout, že na toto tlačítko musíte kliknout. Po kliknutí na toto tlačítko budete automaticky přesměrováni na webovou stránku audiovkontakte.ru. A zde můžete stáhněte si skladbu, kterou potřebujete. Pokud si chcete stáhnout hudbu ze sítě VKontakte, pak jednou z možností řešení tohoto problému je program VKSaver. A jeho použití je velmi snadné.
04. října 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ksenia_otvaga
    19. listopadu 2023 14:17
    1. Dobrý den, moc děkuji za článek! Nyní vím, jak tuto aplikaci používat. 
  2. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:58
    děkuji, velmi multifunkční program
  3. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 18:30
    Dnes jsem měl problémy s ukládáním videí z VK. Teď zkusím tento server.