FreePrograms.me

Přenos tabulky z Excelu do dokumentu Microsoft Word

Переносим таблицу из Excel в документ Microsoft Word

Mnoho uživatelů zná součásti balíku kancelářského softwaru Microsoft, jako je textový editor Microsoft Word a tabulkový procesor balíku. Microsoft Office. Představte si, že jste vytvořili tabulku v aplikaci Microsoft Excel a potřebujete ji přenést do dokumentu aplikace Microsoft Word. Je to možné? Dnes o tom budeme mluvit. Tak tady to máte hotová excelová tabulka. První věc, kterou musíte udělat, je vybrat ji úplně a zkopírovat. Můžete jej jednoduše vložit do dokumentu aplikace Microsoft Word, ale pokud je tabulka velká, pravděpodobně mohou být některá data v ní zkreslená. Proto je lepší dělat věci jinak.

Po zkopírování tabulky do Excelu musíte přejít do dokumentu Microsoft Word. Zde v sekci "Hlavní"klikněte na položku"vložit". Poté vyberte položku "Speciální vložka".
Переносим таблицу из Excel в документ Microsoft Word


Nyní musíte vybrat "Svázat", a poté v okně vyberte položku "Pracovní list Microsoft Office Excell". Tyto akce jsou na snímku obrazovky zobrazeny jasněji.


V důsledku toho budete mít v dokumentu Microsoft Word tabulku, která bude vypadat nějak takto. Okamžitě stojí za zmínku, že změnou dat v excelové tabulce se automaticky změní i v tabulce, kterou máte v dokumentu Microsoft Word. Změny se aktualizují, když dokument znovu otevřete.
Přenos tabulky Excel do dokumentu Microsoft Word je poměrně jednoduchý. To může udělat každý uživatel.
15. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:21
    A vše jsem ručně přerušil, o takové funkci jsem nevěděl.