FreePrograms.me

Jak pořídit snímek obrazovky na telefonu Samsung?

Как сделать скиншот на телефоне Samsung?

Ale dnešní telefony mají také schopnost pořízení snímku obrazovky. A to lze provést bez dalších programů. Stačí znát speciální kombinace kláves. Dnes budeme hovořit o tom, jak pořídit snímek obrazovky na chytrých telefonech Samsung. Existuje několik způsobů, jak vytvořit snímky obrazovky pro telefony od této společnosti. Nejoblíbenější metoda je následující: musíte současně stisknout a podržet "klávesy" po dobu několika sekund.Домой"a"Jídlo".

Neméně populární je následující způsob pořízení snímku obrazovky na telefonech Samsung. V tomto případě musíte současně stisknout a podržet tlačítko "Jídlo"a"Snížit hlasitost„Znovu musíte tuto kombinaci několik sekund podržet.

Existuje další způsob, jak pořídit snímek obrazovky na telefonech Samsung, ale tato metoda se dnes prakticky nepoužívá. Musíte současně držet klávesyДомой"a"Zpět". Tato metoda může být relevantní pro Samsung se systémem Android 2.3 a nižším. Nyní víte jak pořídit okamžitý snímek obrazovky na telefonu Samsung. Metody používané k tomu jsou uvedeny v tomto článku.
30. prosince 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:24
    informativní článek! Bez problémů jsem mohl udělat snímek obrazovky!