FreePrograms.me

Firmware na Androidu selhal. Co dělat, když se telefon nezapne?

Poměrně často se uživatelé zařízení se systémem Android setkávají s problémem, kdy se po opětovném vypnutí telefonu jednoduše přestane zapínat. Může to být způsobeno řadou důvodů, o kterých si samozřejmě budeme povídat. Ale co je nejdůležitější, tady a teď vás naučíme věci, které vám pomohou zachránit váš smartphone před „věčným spánkem“ a řekneme vám, co dělat v situacích, kdy firmware na Androidu zcela selhal. Důvody, proč se váš smartphone nezapne
Zde můžeme zcela logicky rozlišit dva důvody, proč se vaše zařízení nezapne.

Za prvé, problém může být v hardwaru smartphonu. Zde je pouze jedna možnost: vzít telefon do technické služby, kde specialisté vynesou verdikt. Je docela možné, že rozbitá část je snadno vyměnitelná (například baterie) a lze ji vyměnit za funkční.

v opačném případě Problém může spočívat na straně softwaru. To znamená, že se zařízení nespustí kvůli nesprávně nainstalovanému operačnímu systému (aka firmware) nebo kvůli zásahu do systémových souborů, což je také plné důsledků.

Jak obnovit provoz Androidu, pokud selhal firmware?
Pokud jste si 100% jisti, že problém je způsoben nefunkčním softwarem, můžete se pokusit vše opravit sami na vlastní nebezpečí a riziko.

Je to asi úplný reset do továrního nastavení. Stojí za zvážení, že všechna vaše data z telefonu a SD karty budou zcela vymazána, takže před provedením této operace si v případě potřeby vytvořte záložní kopii souborů.

Pokud po resetování nastavení uvidíte, že to nepomohlo, měli byste změnit firmware. Samozřejmě to můžete udělat s pomocí stejných specialistů popř svou vlastní rukou.
V souhrnu vám připomeňme, že jste osobně odpovědní za všechny své činy, takže byste měli být velmi, velmi opatrní při resetování nastavení a/nebo flashování Androidu.
01. února 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 21:35
    pomohl! Telefon se zapnul! Děkuju! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:53
    Výborný článek mi pomohl, moc děkuji, doporučuji každému, kdo má problémy s firmwarem