FreePrograms.me

Způsoby aktivace SIM karty Megafon

Способы активации сим-карты Мегафон

Každý den voláme pomocí mobilních telefonů. A mobilní komunikace k tomu poskytuje příležitosti. Největší mobilní operátoři v naší zemi jsou Megafon, Beeline a MTS. SIM karty těchto operátorů používá téměř každý člověk. A dnes si povíme něco o aktivaci SIM karty Megafon. Hlavní způsob aktivace SIM karty je operátor Megafon je sada příkazů ussd *121*PUK*NUMBER#. PUK kód najdete na plastové kartě, která obsahuje vaši SIM kartu. Tento kód se nachází pod bezpečnostní lištou. Číslo je také na stejné kartě a musí být zadáno bez 8. Po napsání tohoto požadavku ussd stačí stisknout tlačítko volání a vaše SIM karta bude aktivována.

SIM kartu můžete aktivovat pomocí internetu. Chcete-li to provést, musíte následovat odkaz https://sim.megafonsib.ru/WWW/ACCOUNT_ATTR_FORM. Toto je oficiální stránka od Megafonu pro aktivaci SIM karty. Princip je podobný předchozímu: musíte zadat číslo bez 8 a PUK kódu. Dále budete muset podle pokynů zadat údaje o svém pasu. Na konci všech akcí obdržíte zprávu o úspěšné aktivaci SIM karty.

No a poslední způsob aktivace je volání do centra podpory Megafon podle čísla 8 800 550–05–00. Můžete také kontaktovat otevřenou servisní kancelář. V prvním i druhém případě budete potřebovat údaje o pasu. Existuje mnoho způsobů, jak aktivovat SIM kartu od operátora Megafon. Vyberte si způsob, který vám vyhovuje, a aktivujte SIM kartu.
09. ledna 2016 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný