FreePrograms.me

Jak deaktivovat možnost „Udělejte si doma“ na Megafonu?

Как отключить опцию "Будь как дома" на Мегафоне?

Operátoři „velké trojky“ jsou Megafon, Beeline a MTS. Úroveň služeb poskytovaných těmito operátory je téměř stejná. Ale o tom dnes nebudeme mluvit. Mnoho uživatelů se potýká s tím, že po připojení nějaké služby ke své SIM kartě ji nemohou deaktivovat. Dnes se podíváme na následující otázku: jak zakázat službu „Všude doma“. SIM karta operátora Megafon. Zkrátka možnost „Jako všude doma“ a přesněji „Být doma“ od operátor Megafon, vám umožňuje komunikovat za ceny vašeho tarifního plánu, když jste v určitých regionech Ruska. Tato možnost je zpoplatněna a když jste ve svém domovském regionu, měli byste tuto možnost deaktivovat.

Tuto možnost lze deaktivovat pomocí požadavku ussd. Musíte vytočit příkaz na telefonu * * 570 2 1 * # a stiskněte tlačítko volání. Tím deaktivujete možnost „Cíťte se jako doma“. Tuto možnost můžete také deaktivovat prostřednictvím svého osobního účtu. Pokud potřebujete zakázat možnost „Být doma“ na SIM kartě operátora Megafon, jednoduše vytočte speciální příkaz na telefonu, který je popsán v tomto článku.
17. listopadu 2015 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Natalia
    21. června 2016 22:44
    Snadné připojení, téměř nemožné odpojení. Hlásí chybu nebo pád. Navíc jakákoliv služba
  2. Kait.15
    22. června 2016 00:06
    Natalyo, pak je pro tebe snazší zavolat operátorovi. Bude schopen vám pomoci deaktivovat všechny služby, které nepoužíváte.
  3. Tatiana
    2 Leden 2017 10: 37
    NENÍ MOŽNÉ ODPOJIT SLUŽBU DISGRACE! PŘIPOJÍ A PŘIPOJÍ, ALE NIKDY NEODPOJÍ! TELEFON JAK KONTAKTOVAT OPERÁTORA PRO ODPOJENÍ
  4. Kait.15
    2 Leden 2017 20: 16
    Taťáno, ze svého mobilního telefonu zavolejte na číslo 0555
  5. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 09:55
    Velmi rychle jsem to vypnul!