FreePrograms.me

Jak zjistit svůj tarif, pokud máte Megafon?

Как узнать свой тарифный план, если у вас Мегафон?

Tento telekomunikační operátor se aktivně rozvíjí a nabízí svým uživatelům kvalitní služby. Předplatitelé Megafonu mohou spravovat služby na svém telefonu různými způsoby. Mnoho uživatelů se velmi často zajímá o informace o jejich tarifu. Dnes o tom budeme mluvit. Jak tedy zjistíte svůj tarif, pokud jej používáte SIM karta mobilního operátora Megafon? Existuje několik způsobů, jak to udělat.

Pokud jste aktivním uživatelem internetu, je pro vás vhodná metoda kontroly tarifu prostřednictvím osobního účtu. Chcete-li to provést, stačí následovat odkaz https://lk.megafon.ru/login. Pokud jste zde již registrováni, budete muset pouze zadat své údaje, ale pokud ne, proveďte rychlou registraci.

Svůj tarif můžete zjistit na SIM kartě Megafon prostřednictvím požadavku ussd. Chcete-li to provést, musíte zadat příkaz * 105 #. Poté v nabídce, která vám přijde ve zprávě s odpovědí, musíte vybrat položku "Můj účet“ a poté vyberte „Můj tarif". Pokud používáte SIM kartu od mobilního operátora Megafon a potřebujete zjistit svůj tarif, použijte jednu z metod popsaných v tomto článku.
08. září 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 15:59
    Děkuji, teď se podívám na jaký tarif mám. 
  2. Vag
    7 Leden 2024 12: 49
    Skvělá aplikace, díky Maříkovi za web🔥