FreePrograms.me

Jak zrušit propojení čísla ze stránky na sociální síti VKontakte?


Co uživatele na této sociální síti tolik přitahuje? Abychom na tuto otázku stručně odpověděli, můžeme říci, že tato sociální síť má všechno. hudba, видео, zajímavé novinky a mnoho dalšího najdete na VKontakte. Můžete dokonce propojit telefon se svou stránkou. Je skutečně možné propojit číslo mobilního telefonu se stránkou na sociální síti VKontakte. Ale co když ho potřebujete odpojit od svého profilu? O tom si dnes povíme.

Donedávna bylo možné zcela odpojit číslo od vašeho profilu na sociální síti VKontakte. Místo čísla stačilo uvést emailovou adresu. Dnes to nebude možné. Pokud chcete odpojit staré číslo, musíte zadat nové.

Nejprve pojďme k našemu registrovaný profil na této sociální síti. Klikněte na záložku "Moje nastavení"a zde vybereme položku"Upozornění". Uprostřed stránky bude informace o vašem čísle, které je aktuálně ke stránce přiřazeno. Je zde také malý nápis s textem "zde". Chcete-li změnit číslo, musíte na něj kliknout.


Objeví se nové okno, ve kterém budete muset kliknout na tlačítko s nápisem „Změnit číslo". Dále se otevře další okno, ve kterém musíte zadat nové číslo a kliknout na tlačítko "získat kód".
Как отвязать номер от страницы в социальной сети Вконтакте?
Na konci všeho zadáte přijatý kód do speciálního okna a potvrdíte své akce. V tomto okamžiku byl proces změny čísla úspěšně dokončen.
02. ledna 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:20
    Podařilo se mi odpojit číslo! Děkuju! Článek je celkem jasný!