FreePrograms.me

Pořízení snímku obrazovky na chytrém telefonu Asus Zenfone 2

Делаем скриншот на смартфоне Asus Zenfone 2

pro vytváření okamžitých obrázků (screenshotů) Bylo také vytvořeno mnoho různých programů. Mnohé z nich jsou určeny pro použití na počítači, některé jsou však i pro telefony. Moderní telefony ale mají i svá standardní tlačítka pro pořizování snímků obrazovky. Dnes vám řekneme, jak pořídit snímek obrazovky na smartphonu ASUS ZenFone 2 Existuje několik způsobů, jak pořídit snímek obrazovky na tomto modelu telefonu. První metoda funguje pro mnohé moderní smartphony. Musíte současně podržet tlačítka napájení (zapnuto) a snížení hlasitosti. Během vteřiny uvidíte, že snímek obrazovky byl vytvořen.

Pokud se vám tato metoda nelíbí, můžete to udělat jinak. ASUS ZenFone 2 má sekci pro ovládání obrazovky. A zde můžete přidat tlačítko pro snímek obrazovky. Chcete-li implementovat tuto metodu, musíte přejet prstem po obrazovce shora dolů. Nyní musíte kliknout na tlačítko Upravit. Je zobrazena jako tužka s kusem papíru.

Zobrazí se seznam, ve kterém najdeme a klikneme na položku "Snímek obrazovky". V budoucnu budete muset pouze přejet prstem shora dolů a kliknutím na tlačítko vytvořit snímek obrazovky. Toto jsou dva nejpohodlnější způsoby, jak vytvořit snímek obrazovky na telefonu ASUS ZenFone 2. Vyberte takový, který je pro vás pohodlný a použijte jej.
25. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 19:33
    Pamatuji si, že jsem kdysi dávno narazil na stejný problém. Je dobře, že nyní existují takové články s průvodci
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:44
    Dlouho jsem hledal, jak udělat screenshoty na smartphonu Asus Zenfone 2! vše se povedlo napoprvé! skvělý článek! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:13
    Pro snímky obrazovky můžete použít různé programy a můžete použít i samotný telefon, který to má zabudované podržením pouhých dvou tlačítek na samotném telefonu