FreePrograms.me

Pořizování snímků obrazovky pomocí Joxi

Создаем скриншоты с программой Joxi

Snímek obrazovky můžete pořídit různými způsoby. Můžete použít pomocí standardních nástrojů operačního systému Windows. Pokud vám však z nějakého důvodu tyto nástroje a metody nevyhovují, existují speciální programy pro vytváření snímků obrazovky. Jeden z nich se jmenuje Joxi. Joxi je jedna z nejrychlejších služeb pro vytváření a sdílení screenshotů. Rozhraní programu je pohodlné a velmi přehledné. A je důležité si uvědomit, že Joxi funguje téměř se všemi operačními systémy. Dokonce i ve vašem Prohlížeč Google Chrome Můžete nainstalovat rozšíření Joxi.

Princip fungování Joxi je velmi jednoduchý. Nejprve stačí nainstalovat samotný program. Odkaz na instalaci najdete na konci článku. Poté spusťte program a v pravém dolním rohu plochy uvidíte ikonu Joxi. Chcete-li pořídit snímek obrazovky, musíte kliknout na ikonu, vybrat oblast snímku obrazovky a snímek obrazovky uložit. Poté lze odeslat.

Pokud chcete poslat nějaký starý snímek obrazovky pořízený programem Joxi, je to velmi snadné. Musíte kliknout na ikonu Joxi a vybrat "Historie". Budete přesměrováni na online úložiště, kde najdete všechny snímky obrazovky, které jste pořídili.
Создаем скриншоты с программой Joxi
Chcete moderní, rychlý a kvalitní program na tvorbu screenshotů? Pak si stáhněte a použijte Joxi. 

Stáhněte si Joxi zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek https://joxi.ru/download/
11. února 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 14:26
    Skvělé téma pro snímky obrazovky, je velmi snadné pořídit snímek obrazovky a sdílet jej. Aplikace je nejlepší!