FreePrograms.me

Jak zablokovat kontakt na Whatsapp?

Как заблокировать контакт в Whatsapp?

Okamžitě lze poznamenat, že messenger je program pro výměnu rychlých zpráv v reálném čase. Takových programů je dnes poměrně hodně. My se ale zaměříme na jeden z nich. Tento posel s názvem WhatsApp. Tento program již byl na našem webu recenzován, takže se podíváme na další problém, který s ním souvisí. Mnoho uživatelů, kteří používají Program WhatsApp, časem může vyvstat následující otázka: jak zablokovat kontakt v tomto programu? Okamžitě stojí za zmínku, že po zablokování určitého kontaktu na WhatsApp již od něj nebudete přijímat žádné hovory ani SMS. A také stojí za to připomenout, že když zablokujete kontakt v aplikaci WhatsApp messenger, nezmizí z vašeho seznamu kontaktů. Chcete-li jej odstranit ze seznamu, musíte jej odstranit z adresáře telefonu.

Začněme tedy s OS Android. Nejprve budete muset na svém telefonu spustit WhatsApp. Poté přejděte na obrazovku "Konverzační místnosti". Nyní stiskněte položku "Menu", pak bod"Nastavení", pak položka"Účet", po tomto bodě"Ochrana osobních údajů"a poslední bod"Blokováno".

Po procházení všech výše uvedených sekcí se dostanete do nabídky, ve které budete muset kliknout na položku "Přidejte zablokovaný kontakt". Jak vidíte, vše je docela jednoduché. Mimochodem, pokud jste obdrželi zprávu na WhatsApp z neznámého čísla a chcete ji zablokovat, pak je to ještě jednodušší. Z tohoto čísla můžete nahlásit spam a zablokovat Kontakt můžete také jednoduše zablokovat kliknutím na položku „.Menu", pak"Více"a dokončete akce kliknutím na položku"Blok"Poslíček WhatsApp dnes funguje na mnoha mobilních operačních systémech. O zablokování kontaktu v každém z nich ale není třeba mluvit. Princip zablokování kontaktu v messengeru WhatsApp je všude stejný. Rozdíl bude pouze v rozhraní.
30. května 2015 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    21. listopadu 2023 14:16
    Děkuji moc, je to prostě úžasný článek, kde jsem se naučil, jak blokovat odběratele, se kterými nejsem spokojený, udělal jsem všechno a dobře to pochopil, díky tomuto článku!
  2. Qwe45
    Qwe45
    2. prosince 2023 13:17
    užitečný článek, nechápal jsem, jak blokovat, vše se vyjasnilo
  3. DeSvErTi
    DeSvErTi
    4. prosince 2023 20:35
    Děkuji, právě jsem potřeboval zablokovat jednoho spamera 
  4. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 10:51
    Děkuji za vysvětlení, některé lidi zablokuji.