FreePrograms.me

Jak vložit peníze na SIM kartu Megafon z bankovní karty?

Как положить деньги на сим-карту Мегафон с банковской карты?

Když se řekne bezhotovostní platby, nejčastěji se mi vybaví myšlenka na bankovní kartu. Ostatně právě s pomocí takových karet dnes provádíme obrovské množství nákupů. Například platba za produkty v obchodě, platba za služby, platba za zboží v internetovém obchodě a mnoho dalšího. Mnoho z nás platí za mobilní komunikaci pomocí bankovních karet. Podívejme se na další otázku: jak zaplatit účet SIM karty "Megafon" pomocí bankovní karty? Začněme tím nejjednodušším. Účet SIM karty můžete dobít pomocí bankovní karty prostřednictvím příslušného bankomatu. Pokud máte například kartu Sberbank, je tato operace velmi jednoduchá.

Opět můžete použít internetový účet. A opět se vraťme ke Sberbank. Tato banka poskytuje svým klientům službu tzv.Sberbank Online". Pomocí této služby můžete dobít zůstatek telefonu během několika minut. Zároveň nemusíte opouštět svůj domov. Stačí mít počítač s aktivní vysokorychlostní internet.

Mimochodem, pokud jste vlastníkem karty Sberbank a máte na ní aktivovanou možnost „Mobilní banka“, můžete si dobít svůj telefonní účet jednoduše zasláním SMS zprávy s textem „Megafon 100“ na číslo 900. Za slovem „megafon“ je číslo označující částku, o kterou je třeba dobít zůstatek.

Pokud vám toto všechno nevyhovuje, můžete jít jinou cestou. Za zmínku hned stojí, že v tomto případě můžete dobít svůj zůstatek pomocí bankovních a kreditních karet VISA, MasterCard a Union Card, které u nás vydávají bankovní organizace. Pokud používáte tento způsob doplňování svého účtu Megafon, musíte službu aktivovat "Dobití účtu bankovní kartou".

Díky této službě můžete velmi rychle dobíjet telefon pomocí jednoduchých a srozumitelných příkazů. Dotyčná služba je zcela zdarma. Také všechny transakce provedené službou „Dobití účtu bankovní kartou“ budou zaznamenávány do vašeho telefonu ve formě upozornění SMS. Mimochodem, pro větší bezpečnost má tato služba možnost nakonfigurovat maximální jednorázovou platbu. Pokud ztratíte SIM kartu nebo telefon, je to velmi užitečná funkce.

Nyní si promluvme o aktivaci služby „Dobití účtu bankovní kartou“ od společnosti Megafon. Existuje několik způsobů, jak jej aktivovat. Číslo můžete vytočit na svém telefonu 0500910 a postupujte podle pokynů. Nebo si tuto službu můžete aktivovat ve svém osobním účtu na portálu Průvodce službami, tedy přes internet.

Pokud zvolíte druhou metodu, budete se muset přihlásit ke svému osobnímu účtu a poté přejít na „Platby". Poté vyhledejte a přejděte na položku "Dobití účtu bankovní kartou"a poté klikněte na položku"Registrace bankovní karty". Jediné, co musíte udělat, je zadat potřebné údaje.

A samozřejmě službu „Dobití účtu bankovní kartou“ od Megafon lze aktivovat v jakémkoli komunikačním obchodě této společnosti. Budete si muset vzít cestovní pas a bankovní kartu. Po aktivaci této služby si budete moci kdykoli dobít svůj mobilní účet pomocí bankovní karty. Tento článek poskytuje způsoby, jak dobít SIM kartu Megafon pomocí bankovní karty. Jak vidíte, takových metod je spousta. Vyberte si kteroukoli a použijte ji.
13. června 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Oleg
    18. dubna 2016 20:43
    Naopak se mi nelíbí stránky operátorů ani bank, je tam spousta reklamy, spousta zbytečných kravin, lepší je dobíjet na nějakém webu třetí strany, třeba http://paysot.ru / není žádná provize a peníze přijdou okamžitě
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:10
    Tento článek může někomu opravdu pomoci; ne všichni lidé na světě jsou přátelé s technologiemi.