FreePrograms.me

Jak nastavit mikrofon ve Skype, když vás druhá osoba neslyší?

Как настроить микрофон в программе Skype, если вас не слышит собеседник?

Skype je mimořádně pohodlný program pro výměnu textových zpráv, videohovorů a audiohovorů a také pro výměnu různých souborů. Tento program používají miliony lidí po celém světě. Hlavním účelem tohoto programu je samozřejmě výměna audio a video hovorů. Ale i v tak populárním programu jsou chyby. Často se můžete například setkat s následující otázkou: „jak nastavit mikrofon ve Skype, když vás neslyší?“ Pojďme se na to podívat. Pro začátek to stojí za to zkontrolujte funkčnost vašeho mikrofonu. Chcete-li to provést, přihlaste se do Skype jako obvykle a přejděte do „nabídky“Nástroje", pak"Nastavení"a klikněte na položku"Nastavení zvuku". Otevře se okno, ve kterém uvidíte indikátor hlasitosti mikrofonu. Vše, co musíte udělat, je říct pár slov do mikrofonu. Pokud se indikátor rozsvítí, je s mikrofonem vše v pořádku.
Как настроить микрофон в программе Skype, если вас не слышит собеседник?


Pokud mikrofon v předchozí fázi nereaguje na váš hlas, zkontrolujte, zda je zaškrtávací políčko ve stejné nabídce naproti položce "Povolit automatické nastavení mikrofonu". Pokud tam není, nainstalujte jej a znovu zkontrolujte mikrofon. Vše by mělo fungovat.


Jdeme dál. Pokud se v této fázi nic nezměnilo, ukončete nastavení Skype bez uložení. Nyní stojí za to zkontrolovat fyzické připojení mikrofonu. Je možné, že váš mikrofon prostě není připojen k počítači.

Nyní byste měli přejít do nastavení operačního systému Windows. Podívejme se na příklad počítače. s ustanovlennoy Windows 7. Přejděte na ovládací panel počítače a poté otevřete „nabídku“Vybavení a zvuk". Co zde potřebujete najít? Samozřejmě váš mikrofon. Nejprve musíte zkontrolovat, zda je zapnutý nebo ne. To se provádí velmi jednoduše: pokud je zařízení šedé, pak je vypnuto. Podle toho jej musíte zapnout.

Nyní zkontrolujte ještě jeden bod. Klikněte pravým tlačítkem na mikrofon a přejděte na „Vlastnosti". V okně, které se otevře, přejděte na kartu "Úrovně". Mělo by tam být tlačítko s ikonou mikrofonu. Mělo by být aktivní. Pokud aktivní není, tak na něj klikněte.
Pokud vám vše napsané výše nepomohlo, zkuste nainstalovat jinou verzi Skype. V opačném případě může problém spočívat v samotném počítači nebo mikrofonu a o tom se můžete dozvědět pouze v kvalitním servisním středisku.
13. října 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 19:08
    Díky za radu. Stále se mi nepodařilo nastavit mikrofon ve Skype.