FreePrograms.me

Jak opravit obrázek vzhůru nohama ve Skype?

Как исправить перевернутое изображение в Skype?

Souhlasíte, jedním z nejoblíbenějších programů pro komunikaci je aplikace Skype. Používají ho miliony lidí po celém světě. A toto číslo je oprávněné, protože Skype nabízí svým uživatelům vynikající a vysoce kvalitní nástroje. Zejména se jedná o komunikaci prostřednictvím textových zpráv, audio a video hovorů. Pomocí této aplikace můžete také odesílat různé soubory. Ale abyste mohli využívat všechny funkce Skype, je důležité odstranit všechny chyby, které se v něm mohou vyskytnout. Mnoho uživatelů se potýká s následujícím problémem: když spustíte Skype a pokusíte se uskutečnit videohovor, váš obrázek je vzhůru nohama. Ve většině případů se tato situace vyskytuje u notebooků, zejména u notebooků Asus.

Tento problém lze vyřešit několika způsoby. Ve většině případů musíte přejít na webovou stránku výrobce vaší webové kamery (notebooku) a stáhnout si nejnovější verzi ovladačů v požadované sekci. Po jejich instalaci je třeba restartovat počítač. Pokud to nepomůže, měli byste přeinstalovat Skype.
Je třeba pochopit, že situace s obráceným obrázkem ve Skype spočívá v samotné webové kameře. To je důvod, proč lze tento problém vyřešit aktualizací ovladačů z oficiálních stránek výrobce.
23. května 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:47
    Nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal, takovou žádost o pomoc vidím poprvé.