FreePrograms.me

Pluginy pro prohlížeč Mozilla Firefox

Плагины для браузера Mozilla Firefox

Kde najdete pluginy nebo rozšíření? Samozřejmě v každém moderním prohlížeči. Každý uživatel vybaví svůj prohlížeč řadou pluginů. Dnes budeme mluvit o Prohlížeč Mozilla Firefox. Zkusme vybrat seznam nejpotřebnějších pluginů a rozšíření pro tento prohlížeč. Je obtížné vybrat seznam nejpotřebnějších pluginů pro jakýkoli prohlížeč, protože potřeby každého uživatele se liší. Pokusíme se ale vybrat seznam pluginů a rozšíření pro prohlížeč Mozilla Firefox, které se mohou hodit téměř každému.

Internet je dnes prostě přeplněný reklamou všeho druhu. Proto se první rozšíření, které budete muset nainstalovat do prohlížeče Mozilla Firefox, nazývá Adblock Plus (nebo jen Adblock). Toto rozšíření blokuje téměř jakoukoli reklamu v prohlížeči. Prohlížení webových stránek v prohlížeči Mozilla Firefox s rozšířením Adblock Plus bude mnohem příjemnější a pohodlnější.

Chcete se chránit před viry na internetu? Pak je potřeba nainstalovat nějaké antivirové rozšíření do prohlížeče Mozilla Firefox. Například rozšíření NoScript a Avast jsou pro tyto účely perfektní. První skenuje stránky na přítomnost různé virya druhé rozšíření zobrazuje pořadí webů, které je založeno na názorech uživatelů.

Snad každý uživatel si pravidelně něco stahuje z internetu. V takových případech si můžete do prohlížeče Mozilla Firefox nainstalovat plugin s názvem Download Statusbar. Tento plugin ukazuje, kde se soubor stahuje, jeho stav stahování, rychlost stahování a mnoho dalšího. Těm uživatelům, kteří pravidelně stahují různé soubory z internetu, se tento plugin bude určitě hodit.

Pokud chcete, aby prohlížeč Mozilla Firefox zobrazoval informace o počasí, pak si do něj nainstalujte rozšíření Forecastfox. Tento plugin je velmi pohodlný, protože nezabírá mnoho místa v prohlížeči a zobrazuje vysoce kvalitní informace. No, pokud pravidelně stahujete video soubory z různých sociálních sítí, pak budete určitě potřebovat Video DownloadHelper plugin. Pomocí tohoto pluginu můžete rychle a pohodlně stáhnout video soubor z téměř jakéhokoli webu. Seznam pluginů může pokračovat dál a dál, ale může se protahovat donekonečna. Můžeme jen dodat, že rozšíření, pluginy a doplňky, které potřebujete pro prohlížeč Mozilla Firefox, si můžete stáhnout kliknutím na odkaz https://addons.mozilla.org/ru/firefox.
30. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 14:47
    No ano, mám Avast na Mozille. Máš pravdu, dobré rozšíření.