FreePrograms.me

Jak stahovat videa z YouTube do tabletu

Как скачать видео с YouTube на планшет


Samozřejmě můžete jednoduše přidat jakékoli video, které se vám líbí, do seznamu videí, abyste jej mohli kdykoli sledovat. Někdy ale nastane situace, kdy není přístup k internetu, v takovém případě lze video, které se vám líbí, stáhnout do tabletu předem.

Způsoby stahování videa z YouTube



Kromě toho, že si můžete stáhnout videa na YouTube, můžete vždy použít další software. Některé nástroje vyžadují registraci a instalaci, zatímco jiné se spouštějí poměrně snadno.

Měli byste být velmi ostražití, pokud má software málo recenzí a za podvodníky může být pochybná pověst. Tito lidé mohou použít data, která poskytnete, k prolomení hesel pro různé zdroje nebo k instalaci virového softwaru do vašeho zařízení.

Metoda 1: Použijte program Videoder



Jedná se o poměrně běžnou utilitu s dobrou pověstí. Můžete si jej stáhnout z trhu Play, kde se nazývá „Video Downloader“. Možnost používat tento software zatím není zablokována, ale kvůli sankcím Google se situace může kdykoli změnit. Již nyní jsou v systému určité závady. Pojďme se podívat, jak tato aplikace funguje:
  1. Stáhněte si program z internetu nebo prostřednictvím Play Market.



  2. Po aktivaci aplikace se zobrazí upozornění s výzvou k zadání osobních údajů. Klikněte "Dovolit".

  3. Do prázdného vyhledávacího pole zadejte název videa.

  4. Zobrazí se seznam položek, které obsahují váš vyhledávací dotaz. Vzhledem k tomu, že nástroj funguje nejen s YouTube, ale také s jinými weby, může být nalezený seznam poměrně rozsáhlý.

  5. Vyberte požadované video.



  6. Pro zahájení ukládání klikněte na ikonu stahování v pravém horním rohu hlavního okna. Instalace se obvykle spustí automaticky, ale někdy je možné určit požadovanou kvalitu videa.




Jak již bylo zmíněno výše, kvůli sankcím společnosti Google nebudou ke stažení všechna videa. Při pokusu o stažení některých videí se zobrazí upozornění, že tato funkce již není podporována. Všechny stažené soubory budou uloženy do adresáře „Gallery“.

Metoda 2: Použijte specializované stránky



Ke stažení oblíbeného videa můžete využít speciální internetové stránky, které jsou na internetu zcela běžné. Jedním z takových zdrojů je Savefrom. Podívejme se na postup práce s tímto webem:
  1. Přehrajte jakékoli video pomocí prohlížeče.

  2. V řádku adresy musíte změnit hodnotu tak, aby vypadala takto: https://m.ssyoutube.com/ (непосредственный адрес видео)

    Video by mělo být v pozici pozastaveno.



  3. Klikněte na klávesu na klávesnici vstoupit.

  4. Video, které jste hledali, se zobrazí na kartě, která se otevře.

  5. Přejděte dolů na spodní část obrázku a klikněte na tlačítko "Stažení".

  6. V závislosti na požadované kvalitě můžete určit formát videa. Nezapomeňte, že čím vyšší je tento parametr, tím větší váhu má soubor.



  7. Stažené video si můžete prohlédnout v sekci "Stažení".
Každým dnem je stahování videa z internetu stále obtížnější. Aplikace jsou uzavřeny a webové stránky přestanou fungovat. Metody popsané v tomto článku jsou příležitostí, jak obejít sankce giganta Google.
28. února 2018 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 03:55
    Stahujte videa z YouTube do tabletu ve skvělé kvalitě
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 11:13
    Dobrý článek, užitečný pro majitele tabletů.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 14:14
    Video se stahuje stejným způsobem jako do telefonu prostřednictvím služeb nebo programů třetích stran