FreePrograms.me

Dispoziční řešení bytu vytvoříme programem FloorPlan 3D

Создаем планировку квартиры с программой FloorPlan 3D

Jak ale provést stejnou přestavbu domu, aniž byste měli dostatečné odborné dovednosti a znalosti v této oblasti? Odpověď je zřejmá: můžete se uchýlit k pomoci počítače. Pokud to vyjádříte konkrétněji, pomůže to v této věci plánovač. Dnes si povíme právě o jednom takovém programu. Jmenuje se FloorPlan 3D. FloorPlan 3D zvládne naprosto každý uživatel. Tento program má totiž přehledné a hlavně uživatelsky přívětivé rozhraní. A jak jste již pochopili, hlavním účelem tohoto programu je design bytového designu a další obytné prostory. Program FloorPlan 3D tak může být použit pro vývoj návrhu domu, který je již hotový nebo teprve ve výstavbě.

Program FloorPlan 3D je také dobrý, protože mnoho jeho funkcí je automatických. Program například automaticky určí rozměry dílů. Také všechny díly, které jste použili, jsou automaticky umístěny do databáze programu.

Ve skutečnosti má program FloorPlan 3D poměrně hodně možností. Můžeme uvést ty hlavní. Nejprve si můžete vytvořit svůj vlastní stavební projekt pouze pomocí tlačítek myši. Kromě toho můžete v projektu vytvořit různé úrovně podlahy. Za druhé, každý projekt může být co nejpodrobnější. Například prvky jako dveře, okna, schodiště a další lze automaticky přidat do stejného stavebního projektu. Do projektu můžete přidat i místnosti a předměty pro domácnost, například různý nábytek nebo koupelnové prvky.

Za zmínku také stojí, že své návrhy můžete vytisknout později. Projekt lze navíc vytisknout v různých variantách. Pokud uvažujete o přestavbě svého domu či bytu, pak byste měli využít program FloorPlan 3D. Tento program je pro tyto účely ideální.

Stáhněte si FloorPlan 3D zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.mediahouse.ru/floorplan/topic.html?sel=1148848607
10. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:14
    Není to špatný bezplatný plánovací program. Bude to pro mě užitečné.