FreePrograms.me

Grafická aplikace Artlantis Studio

Графическое приложение Artlantis Studio

Co znamená vizualizace obrazu? Obecně se vizualizace týká určitých technik, které se používají k prezentaci některých informací (například numerických) ve formě vhodné pro vizuální pozorování. Vizualizace může být použita v různých oblastech činnosti. Budeme mluvit o programu, který umí vizualizovat obrázky. Ale to samozřejmě není jediná funkce tohoto programu. Program, o kterém si dnes povíme, se jmenuje Artlantis Studio. Tento nástroj má širokou škálu možností. Takže pomocí tohoto programu můžete vytvářet videa a obrázky na velmi vysoké úrovni kvality. A tohle všechno můžete vytvořit na základě 3D modelů.

Kromě výše uvedeného má program Artlantis Studio celou sadu profesionálních nástrojů, které uživateli pomohou výrazně zlepšit kvalitu snímků. Za zmínku také stojí, že tento program má nástroje, pomocí kterých můžete fotografie stylizovat. Jinými slovy, pomocí tohoto programu můžete navrhovat obrázky různými způsoby. Jsou zde například efekty jako změna vyvážení světla, otočení a zobrazení obrazu, zrnitost, jas, výplň a mnoho dalšího.

Za zmínku také stojí, že grafika, kterou lze vytvořit v programu Artlantis Studio, je velmi realistická. A toto tvrzení potvrzuje obrovské množství uživatelů programu.

Pokud jde o technickou stránku programu Artlantis Studio, je zde vše docela dobré. Tento program lze spustit na počítačích s nainstalovaným OS Windows. Artlantis Studio bude navíc fungovat na 32bitových i 64bitových verzích Windows. Jazyk rozhraní programu je angličtina. Je také důležité, aby byl program shareware. Artlantis Studio je vynikající grafická aplikace. Stáhněte si ji a uvidíte sami.

Stáhněte si Artlantis Studio zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.artlantis.com/ru/downloads/
03. května 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:00
    Je škoda, že Atlantis je shareware, protože se mi to líbilo.