FreePrograms.me

Vytváříme prezentace a videa z fotografií pomocí PhotoSHOW PRO

Создаем слайд-шоу и видеоролики из фотографий с ФотоШОУ PRO

Fotografie dále zpracovávají amatéři i profesionálové. K tomu oba používají speciální programy pro úpravu fotografií. Dnes bude řeč o programu určeném také pro práci s fotografiemi, ale jeho zaměření je zcela jiné. Program se jmenuje PhotoSHOW PRO. Pokud potřebujete své fotografie efektně a barevně navrhnout a následně je prezentovat formou prezentace, pak rozhodně použijte program PhotoSHOW. Pomocí tohoto programu můžete také vytvořit působivé video a dokonce i film z vašich fotografií. A přitom strávíte jen maximálně 10 minut svého času.

Co je v programu PhotoSHOW PRO? Ve skutečnosti je zde mnoho různých nástrojů. Vyzdvihněme některé z nich. Můžete například ze svých fotografií vytvořit krásné video přidáním různých přechodů, barevné fotografické efekty a svou oblíbenou hudbu. Toto samozřejmě není úplný výčet možností, funkcí a schopností, které program PhotoSHOW PRO nabízí.

Ke stejnému videu vytvořenému tímto programem můžete přidat neomezený počet fotografií. Můžete také vložit podpisy a tituly. Stojí za zmínku, že videa, která jste vytvořili pomocí programu PhotoSHOW PRO, lze uložit v různých moderních videoformátech.

Co se týče prezentací, které lze vytvářet i pomocí programu PhotoSHOW PRO, je pro ně připraveno mnoho různých funkcí. Program má například šablony snímků, které můžete použít v prezentaci, kterou vytvoříte. Hotovou prezentaci lze také uložit v několika formátech. Chcete-li ze svých fotografií vytvořit vysoce kvalitní video nebo barevnou prezentaci, pak je program PhotoSHOW PRO pro tyto účely jako stvořený. Stáhnout si jej můžete na našem webu.

Stáhněte si PhotoSHOW PRO zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://fotoshow-pro.ru/
15. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:48
    Dal jsem svému strýci dárek s promítáním jeho fotografií prostřednictvím tohoto programu.