FreePrograms.me

Návrh bytu vytváříme pomocí programu Planoplan 3D

Создаем дизайн квартиры с программой Планоплан 3D

Jak sami promyslet design a dispoziční řešení bytu? Mnoho lidí jistě řekne, že to vyžaduje speciální znalosti a dovednosti. Pokud je práce před námi velkého rozsahu, tak ano. Ale pokud si myslíte, že jste schopni vytvořit design bytu, můžete se uchýlit k pomoci speciálních programů, které vám pomohou realizovat vaše plány v této oblasti. Jedním z takových programů je Planoplan. Okamžitě stojí za zmínku, že Planoplan je online nástroj, který není třeba instalovat do vašeho počítače. K práci s ním budete potřebovat moderní prohlížeč и dobré připojení k internetu. A před zahájením práce s tímto nástrojem musí uživatel projít jednoduchou registrací.

Po registraci bude uživatel moci pracovat v online programu Planoplan v demo režimu. Nebojte se toho, protože v tomto režimu nejsou schopnosti Planoplanu prakticky omezeny. Zde stojí za zmínku, že abyste mohli pokračovat v práci s tímto programem, budete si muset do prohlížeče nainstalovat speciální plugin.

Nyní si povíme něco o technické části této online služby. Počítač uživatele, který chce pracovat s online plánovačem Planoplan, musí mít tyto minimální požadavky: procesor s frekvencí 1,8 GHz, grafickou kartu 512 MB a alespoň 2 GB RAM. Ale nezapomeňte, že se jedná o minimální požadavky. Pro pohodlnou a efektivnější práci tedy musí parametry vašeho počítače výrazně přesahovat minimum.

Jak jste již pochopili, Planoplan je bezplatný program pro vytváření návrhů bytů. Tento program má již více než 500 hotových návrhových možností. Navíc každý z nich může být přizpůsoben na základě vašeho vkusu a preferencí.

3D editor Planoplan má širokou škálu nástrojů. K dispozici je například hotová knihovna dokončovacích materiálů a různého nábytku. Navíc veškerý zde prezentovaný nábytek má parametry skutečného nábytku. Vytvoření návrhu bytu pomocí programu Planoplan je velmi jednoduché. Uživateli stačí splnit XNUMX jednoduché kroky, a to vytvořit nebo vybrat hotové stěny bytu, přidat nábytek a nakonec získat obrázek. Pokud chcete samostatně promyslet, vyvinout a následně realizovat návrh svého budoucího domu nebo bytu, měli byste použít online program Planoplan.

Stáhněte si Planoplan zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://planoplan.com/
25. července 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 12:03
    Vynikající program pro ty, kteří chtějí přijít s modelem svého interiéru.