FreePrograms.me

Přítel 32.0.1725.111

Amigo 32.0.1725.111

K dnešnímu dni jich bylo vytvořeno mnoho různé prohlížeče. Existují oblíbené i méně oblíbené prohlížeče. Na našem webu již bylo recenzováno mnoho vynikajících prohlížečů. Dnes se podíváme na další. Tento prohlížeč se nazývá Amigo. Okamžitě stojí za to říci, že tento prohlížeč vyvolává smíšené pocity. Někomu se to líbí, jinému se to nelíbí vůbec. Tento prohlížeč byl vyvinut ruskou společností Mail.Ru Group. Charakteristickým rysem Amigo je, že má vestavěná tlačítka pro sociální sítě.

Pomocí prohlížeče Amigo můžete současně prohlížet internetové stránky a zpravodajství na sociálních sítích jako např VKontakte, Můj svět, Spolužáci, X, Facebook. Pro mnoho uživatelů je to velmi pohodlná funkce. Pokud používáte mail.ru, prohlížeč Amigo vás bude upozorňovat na nové zprávy.

Prohlížeč Amigo má vestavěný panel sociální sítě a speciální formulář pro rychlou výměnu zpráv na sociálních sítích. Nechybí ani vestavěný přehrávač.

Co dalšího můžete o tomto prohlížeči říci? Byl vydán, stejně jako mnoho prohlížečů založených na Chromový motor. Lze také poznamenat, že tento prohlížeč byl vydán v roce 2013 a dnes má pouze jednu verzi, která je neustále ve vývoji. K tomu všemu můžeme přidat i fakt, že Amigo umí pracovat pod operačními systémy jako Windows, Linux, Mac OS.

Prohlížeč Amigo má v zásadě dobrou sadu vlastností. Jako mnoho moderních prohlížečů je poměrně rychlý, pohodlný a navíc je volně dostupný. Nabízí se jednoduchá otázka: proč to tedy mnoho uživatelů kritizuje? Faktem je, že tento prohlížeč se může nainstalovat do vašeho počítače. Na první pohled na tom není nic špatného, ​​protože prohlížeč můžete odebrat. Ale odinstalovat program Amigo není tak snadné. Pokud chcete prohlížeč Amigo vyzkoušet, stáhněte si jej z odkazu níže.

Stáhněte si Amigo zdarma


Stáhněte si program z oficiálního webu https://amigo.mail.ru/amigo_setup.exe
26. února 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 10:58
    Stáhl jsem si prohlížeč Amigo a opravdu se mi líbil. nic se nezpomaluje ani nezdržuje! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:58
    O tomto prohlížeči jsem slyšel několikrát, říkají, že je dobrý, ale Yandex.browser zůstane lepší