FreePrograms.me

Jak volat na Beeline s nulovým zůstatkem?

Как на Билайне позвонить при нулевом балансе?

Nejznámějšími a nejoblíbenějšími mobilními operátory jsou dnes MTS, Beeline a Megafon. Patří sem také mobilní operátor a Tele 2. Tento operátor však na rozdíl od všech ostatních nepůsobí ve všech regionech naší země. Dnes budeme hovořit o jedné ze služeb, které poskytuje mobilního operátora Beeline. Pryč jsou dny, kdy předplatitelé Beeline měli váš účet má nulový zůstatek, nemohl jsem nikomu zavolat. Poslední výraz znamená, že účastníci nemohli ani volat, ani posílat SMS, ani jít online. Mobilní operátor Beeline dnes svým zákazníkům nabízí několik služeb, které je pohodlné používat s nulovým zůstatkem.

„Volání na náklady partnera“ je jen jednou z těchto služeb. Pomocí této služby můžete kontaktovat ostatní předplatitele mobilního operátora Beeline, i když je váš zůstatek 0 rublů. Tuto službu si nemusíte aktivovat a platit za ni předplatné.

Chcete-li používat službu „Volání na náklady partnera“, musíte na svém telefonu vytočit následující číslo „0550+číslo volaného účastníka". Číslo účastníka za čísly 0550 musí být vytočeno bez 8. Tato služba má jednu nuanci; konverzace začne pouze tehdy, když účastník souhlasí s přijetím příchozího hovoru.

Za zmínku také stojí, že službu „Volání na náklady partnera“ můžete používat nejvýše 15krát denně. Dnes téměř všichni mobilní operátoři poskytují svým zákazníkům služby, které jim umožňují volat i s nulovým zůstatkem. Díky takovým službám zůstanete vždy v kontaktu se svými blízkými a přáteli.
21. července 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:56
    No, na Beeline existuje také druh důvěry, pokud se nepletu.