FreePrograms.me

Který operátor má kód 099?

Какой оператор имеет код 099?

Abyste mohli telefon používat k určenému účelu, musíte to udělat připojit sim kartu. SIM karty poskytují telekomunikační operátoři. A těch je dnes taky dost. MTS, Beeline, Megafon - to není úplný seznam telekomunikačních operátorů, kteří dnes fungují. Nezáleží na tom, kterého telekomunikačního operátora dnes používáte, ale nebudete si pamatovat kódy všech telekomunikačních operátorů. Mnoho uživatelů si řekne, že není vůbec nutné pamatovat si všechny kódy operátorů. V principu to tak je. Existuje však situace, kdy potřebujete zavolat na konkrétní číslo, ale nevíte, který telekomunikační operátor toto číslo poskytuje. Stojí za zmínku, že hovory ze SIM karty jednoho telekomunikačního operátora na SIM kartu jiného mohou být velmi drahé. Zejména pokud se účastnické číslo, na které chcete volat, nachází v roamingové zóně.

Dnes se podíváme na následující kód operátora - 099. Než zavoláte na číslo, které začíná tímto kódem, zjistěte si, o jaký operátor se jedná, a poté můžete bezpečně volat.

Takže 099 je jeden z kódů telekomunikačního operátora MTS. Ale v tomto případě máme na mysli divize MTS působící na Ukrajině.

Kód 099 také používají telekomunikační operátoři jako Jeans a Ecotel, kteří také působí na Ukrajině. Mimochodem, Jeans i Ecotel už dávno pohltil telekomunikační operátor MTS. Dnes jsou to takzvaní virtuální operátoři MTS. Pokud nevíte, který telekomunikační operátor používá kód 099, přečtěte si tento článek. Najdete tam všechny odpovědi.
21. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:23
    Taky mě zajímá kód 991, děti nám z něj volají, ale nemůžeme se na něj dovolat.