FreePrograms.me

Jak odstranit prohlížeč Amigo?

Как удалить браузер Амиго?

Nebudeme se pouštět do podrobnějšího studia tohoto prohlížeče, protože je již popsán na webu. Dnes si povíme něco jiného. Pokud jste pracovali s prohlížečem Amigo, pak asi víte, že je velmi snadná instalace. Existují situace, kdy je nainstalován na počítači bez vědomí uživatele. Odebrání tohoto prohlížeče je ale velmi problematické. Ale přesto se pokusme přijít na to, jak odstranit prohlížeč Amigo. Mnoho uživatelů, kteří odebírají prohlížeč Amigo pomocí běžných prostředků, je velmi překvapeno, když se prohlížeč znovu objeví při příštím spuštění počítače. Abyste se úplně zbavili prohlížeče Amigo, musíte provést řadu kroků.

Nejprve musíte odstranit prohlížeč ze systému. Chcete-li to provést, přejděte na ovládací panel počítače a vyberte možnost "Odinstalování programůPřejděte do této nabídky.
Как удалить браузер Амиго?

Je snadné uhodnout, že v nabídce, která se otevře, musíte odstranit samotný prohlížeč. Chcete-li to provést, vyhledejte program Amigo a odstraňte jej. Můžete obdržet varovnou zprávu s následujícím textem: "Opravdu chcete smazat Amigo?" Musíte zaškrtnout 2 zaškrtávací políčka a kliknout na „Odstranit".

Poté budete muset odstranit prvky tohoto prohlížeče ze spuštění, konkrétně MailRuUpdater. Položky můžete ze spouštění odebrat pomocí správce úloh (Windows 8 a vyšší) nebo pomocí nabídky "konfigurace systému".

Po dokončení výše uvedených kroků přejděte k dalšímu kroku. Otevřete správce úloh počítače a přejděte na kartu „Procesy". Zde budete muset najít a ukončit proces MailRuUpdater.exe. Chcete-li to provést, musíte kliknout na proces a poté kliknout na tlačítko "Ukončete proces".

Zbývá pouze jedna akce. Musíte vyvolat menu"běh“ a do řádku „Otevřít“ zadejte příkaz „From:\Users\Your_profile\AppData\Local\MailRu". Místo "Váš profil" napište uživatelské jméno, pod kterým v systému pracujete. Mimochodem, tuto operaci můžete provést také prostřednictvím správce úloh. Chcete-li to provést, musíte kliknout pravým tlačítkem myši na MailRuUpdater. exe proces a vyberte "Otevřete umístění úložiště souborů" ("Otevřít umístění souboru"). To znamená, že v tomto kroku musíte najít umístění, kde je uložen soubor MailRuUpdater.exe.

Po tom všem se dostanete do složky, kde je uložen soubor, který potřebujete. Zbývá jen odstranit. Na konci všech těchto kroků, které potřebujete restartujte počítač. Jak vidíte, prohlížeč Amigo stále odstraníme. Stačí provést několik jednoduchých kroků a navždy zmizí z vašeho počítače.
06. června 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Irene
    19. června 2015 07:50
    Díky za pomoc. Bylo to snadné a jednoduché.
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:02
    Amigo se velmi snadno instaluje, ale jeho odstranění je skutečný epos.