FreePrograms.me

Snížení pingu ve hrách s programem WTFast

Уменьшаем пинг в играх с программой WTFast

Hry tohoto typu mají mnoho výhod. V první řadě je to příležitost hrát si s ostatními lidmi. Ale jsou zde i nevýhody. Například, pokud máte slabé připojení k internetu, pak hra zamrzne. Jinými slovy, budete mít vysoký ping, a to není pro online hry příliš dobré. Jak vypořádat se s vysokým pingem? Nejprve byste měli přemýšlet o změně připojení k internetu na rychlejší. Ale pokud to není možné, můžete jít jinou cestou. Existují speciální programy, které ping do určité míry snižují. O jednom z těchto programů si dnes povíme.

Program se jmenuje WTFast. Pomocí něj můžete výrazně zvýšit rychlost připojení vaší online hry. Názory uživatelů na tento nástroj se velmi liší, ale většina věří, že pomocí WTFast můžete skutečně zvýšit rychlost připojení a tím snížit ping ve hře.

Hlavním úkolem tohoto nástroje je udržovat optimální připojení v online hře. Kromě toho můžete pomocí WTFast zvýšit rychlost hraní a odezvu serveru, snížit riziko odpojení od serveru a také snížit počet lagů během hry.

Princip práce s touto utilitou je také velmi jednoduchý. Nejprve se musíte zaregistrovat na webu www.wtfast.com. Chcete-li to provést, přejděte na "Účet". Po vytvoření přihlašovacího jména a hesla můžete otevřít samotný nástroj. Musíte do něj zadat tato data, poté vybrat požadovaný server a začít hrát hru. Chcete snížit ping v online hrách, aniž byste změnili svůj internet poskytovatele Pak byste měli zkusit použít nástroj WTFast.

Stáhněte si WTFast zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-34195-wtfast-2.html
12. března 2016 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Jíly
    6. prosince 2023 12:12
    Snížení pingu pomocí WTFast!
    Hodně to pomáhá při hraní CS. Doporučuji všem.
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:10
    Snížil jsem ping, teď je pohodlnější hrát! Program je dobrý, pomáhá! 
  3. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 21:52
    Oh, skvělé! V některých hrách je ten ping prostě vesmírný a strašně laguje. Tento program se vám bude hodit. Vyzkouším to.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:30
    Testoval jsem tuto aplikaci a mohu s jistotou říci, že ping se jasně snížil