FreePrograms.me

Wondershare Filmora12.5.7.3767

Program pro střih videa, máte k dispozici všechny potřebné nástroje pro tvorbu filmu pomocí titulků, které potřebujete, navíc můžete přidat velké množství vestavěných filtrů a přechodových efektů, můžete pracovat se zvukovými stopami, obecně, vše je stejné jako v jiných editorech.
Jakmile bude vaše video připraveno, software vám jej umožní nahrát přímo na YouTube, nebo si jej můžete uložit v některém z podporovaných formátů a poté si jej užít na počítači nebo na jakémkoli přenosném zařízení.

Umístěno jako řešení pro tvůrce obsahu. Blogeři a další tvůrci mohou skutečně těžit z knihovny více než 100 000 (podle vývojářů) různých aktiv: přechody, filtry, nálepky, písma, spořiče obrazovky a další speciální efekty. Můžete například snadno přidat efekt starého filmu nebo „nalepit“ samolepku na pohybující se předměty nebo lidi. Mezi funkcemi lze také zaznamenat možnost „automatické synchronizace rytmu“. V podstatě se jedná o střih videa do hudebního rytmu, který je na TikTok docela populární. K dispozici je také doplněk Screen Recorder (snímání obrazovky).
Podporuje práci s videosoubory různých formátů, k dispozici je mnoho barevných efektů, je možné překrývat zvuk na videa, spojovat fotografie do video koláží, ořezávat nebo kombinovat videa, přidávat různé titulky, optimalizovat videa atd. Hotové projekty lze rychle nahrané na YouTube nebo nahrané na disky DVD.
Základní možnosti:

  • otáčet, upravovat, rozdělovat, ořezávat a slučovat videa;
  • editace a export videí různých rozlišení (až 4K);
  • importovat, upravovat a exportovat soubory .GIF;
  • různé filtry a podložky;
  • pohyblivé prvky;
  • importovat fotografie a videoklipy z Facebooku nebo jiných platforem sociálních médií;
  • funkce obraz v obraze;
  • ovládání rychlosti přehrávání;:
  • výměna obličeje;
  • názvy a texty;
  • přechody a efekty;
  • rozdělená obrazovka;
  • audio mixer;
  • podpora chromakey;
  • dabingový záznam;
  • snímání obrazovky;
  • funkce náhledu;
  • několik možností pro export videa (export do různých zařízení, nahrání na YouTube a vypálení na DVD).

Za zmínku stojí, že aplikace má poměrně hodně dobrých efektů, které zahrnují různé přechody, filtry, překryvy a mnoho dalšího. Mimochodem, k videu je možné přidat vlastní titulky, to znamená, že k videu můžete udělat titulek, nebo dokonce titulky. Podporuje práci s videem v HD kvalitě, a pokud máte video, jehož kvalita řekněme není tak dobrá, můžete se pokusit ji vylepšit speciálním nástrojem. Samozřejmě byste od něj neměli očekávat mnoho, ale určitě to bude lepší. 
Pomocí programu můžete video oříznout a otočit. Navíc jej můžete dokonce rozdělit na několik samostatných videí. Pokud se vám nepodaří dokončit práci se svým filmem na jeden zátah, nevadí, můžete si jej uložit jako speciální projekt a poté jej kdykoli otevřít a pokračovat v práci tam, kde jste přestali.

Pomocí programu můžete video oříznout a otočit. Navíc jej můžete dokonce rozdělit na několik samostatných videí. Pokud se vám nepodaří dokončit práci se svým filmem na jeden zátah, nevadí, můžete si jej uložit jako speciální projekt a poté jej kdykoli otevřít a pokračovat v práci tam, kde jste přestali.
Až bude vaše mistrovské dílo takříkajíc hotové, můžete si ho uložit v jednom z mnoha formátů do počítače a poté jej ukázat rodině a přátelům. Podporován je mimochodem i export videa do oblíbených internetových služeb.

Abychom to shrnuli, jedná se o efektivní a na funkce bohatý nástroj pro tvorbu a úpravu videa. Nejlepší na práci s tímto nástrojem je, že jej mohou používat začátečníci i profesionální střihači filmů. Navíc na rozdíl od mnoha jiných video editorů to není tak drahé, ale to nám nehrozí, vždy si můžete stáhnout cracknutou verzi Wondershare Filmora, bude v ruštině s vypnutým zkušebním režimem, plná verze je pro vás.
Nevýhodou je, že programu bude nějakou dobu trvat, než vytvoří potřebné soubory. Proces stahování se provádí přímo z rozhraní programu, takže pro získání požadovaných vzorků dat není nutné používat váš výchozí webový prohlížeč.

Potřebujete přidat text, video z webové kamery nebo obrázek do hlavní video stopy? Chcete implementovat zvukový doprovod nebo přidat nějaké zvuky? Toho všeho lze dosáhnout pomocí schopností Wondershare Filmora. Čeká na vás velká databáze přechodů, efektů, zvuků a funkcí!
Ať už jste blogger, marketér nebo učitel, Filmora poskytuje všechny nástroje, které potřebujete k vytváření profesionálního video obsahu. Jednoduché rozhraní a výkonné funkce zpřístupňují úpravy videa uživatelům jakékoli úrovně dovedností.

04. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný