FreePrograms.me

Picasa 3.9.141


Picasa je multiplatformní program pro stolní operační systémy, který se používá ke stahování, prohlížení, zpracování a organizování fotografií. Aplikace se vám bude hodit, pokud máte v počítači uloženo velké množství obrázků.

Program prohledá celý pevný disk nebo složky určené uživatelem, indexuje všechny fotografie, grafiky a videosoubory, třídí je do vizuálních alb seřazených podle data, takže nelze ztratit ani jeden obrázek. Umístění fotografií v systému souborů se nemění.
Umožňuje jedním kliknutím aplikovat různé vizuální efekty a také provádět opravy pomocí celé řady nástrojů pro úpravu fotografií - oříznutí, vylepšení obrazu, odstranění červených očí, vyrovnání obrazu, manuální korekce teploty barev, stínů, automatický kontrast korekce a vyvážení barev, saturace atd.

Vášniví nadšenci fotografování mohou nyní upravovat snímky pomocí informací EXIF ​​​​. Toto okno zobrazuje všechna data fotoaparátu, která jsou uložena v původním obrazovém souboru – například model fotoaparátu, datum pořízení fotografie, zda byl použit blesk atd.
K tomu všemu vám aplikace umožňuje přidávat značky pro vizuální identifikaci vašich oblíbených fotografií. Pomocí těchto značek pak můžete seskupovat obrázky a vytvářet virtuální fotoalba.

Stáhněte si Picasa 3.9.141 níže

Picasa může zobrazit libovolnou vybranou fotografii jako mozaiku, což vám umožní vytisknout každý kousek a spojit je do plakátu, který může být až o 1 000 % větší než originál. Dokáže proměnit fotografie ve "film" nebo koláž nebo vytvořit krásné prezentace. 

30. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný