FreePrograms.me

Driver Booster 11 zdarma 11.5.0.85

Zastaralé, poškozené nebo chybějící ovladače mohou kdykoli způsobit, že váš počítač nebo důležitá zařízení přestanou fungovat. Driver Booster 11 dokáže rychle zkontrolovat, stáhnout a nainstalovat potřebné ovladače zařízení tím nejvhodnějším způsobem pro vás. Díky rychlé diagnostice, kterou nabízí Driver Booster, bude váš počítač a externí zařízení opět bezproblémově fungovat, a to i při připojení k internetu. Driver Booster za vás může nainstalovat ovladače grafické karty nebo jakékoli chybějící ovladače offline.

Databáze aplikací obsahuje 3 miliony ovladačů pro stará i nová zařízení a operační systémy. Každý soubor byl certifikován společností Microsoft, což zajišťuje bezpečnost a stabilitu vašeho počítače. V posledních verzích bylo možné instalovat herní komponenty: Java, Visual C++, PhysX, .NET Framework, DirectX.

Funkce Driver Booster pro Windows

  • automatická instalace ovladačů;
  • Instalace herních komponent;
  • odstranění nepoužívaného softwaru;
  • Funkce archivace ovladačů Windows pro rychlou přeinstalaci OS.
  • schopnost zálohovat a obnovovat ovladače. V případě problémů vám pomohou vrátit systém zpět.

Program pracuje podle následujícího algoritmu:

  1. Vyhledá použitý software v hardwarové konfiguraci zařízení a systému Windows.
  2. Kontroluje nové verze souborů na svých vlastních serverech. 
  3. Nabízí aktualizace s instalací a nahrazením odpovídajícího softwaru licencovaným softwarem při použití softwaru třetí strany. Driver Booster lze nakonfigurovat tak, aby automaticky aktualizoval ovladače v zadaném intervalu.
  4. Automaticky stáhne a nainstaluje software.

Verze Free je poskytována zcela zdarma a má všechny potřebné funkce. Stahování a aktualizace ovladačů je podle vývojářů až 3x rychlejší než jejich vyhledávání a instalace sami.

Driver Booster 11 Free verze 11.5.0.85 si můžete stáhnout níže

Stažení Driver Booster se doporučuje pro uživatele, kteří zažívají pády a chyby systému, modré obrazovky smrti (BSOD), problémy se zvukem nebo sítí. Aplikace obsahuje pohodlné nástroje pro vyhledávání a řešení problémů se zvukovými a síťovými kartami, identifikaci konfliktních a nepodepsaných souborů. Tichý režim umožňuje skrýt oznámení, když je aplikace nebo hra maximalizována na celou obrazovku. 

 

20. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný