FreePrograms.me

BandiZip 7.35

Bandizip je rychlý a výkonný archivátor, který podporuje mnoho archivních formátů, jako je WinZip, 7-Zip, WinRAR a další. Program je k dispozici v bezplatných a placených edicích, které podporují řadu dalších funkcí.

Tento nástroj používá velmi rychlý algoritmus pro kompresi a dekompresi archivů a má vysokou rychlost archivace. Kromě toho jsou podporovány funkce Drag and Drop a multikomprese Tato utilita také umožňuje prohlížet obsah archivu z kontextové nabídky Průzkumníka Windows ještě před jeho rozbalením, vytvářet samorozbalovací archivy, podporuje Unicode, kontroluje archiv. chyby, upraví kompresní poměr a rozdělení velikosti archivu.

  • Podporované formáty pro kompresi a dekompresi: ZIP, 7Z(lzma2), ZIPX(xz), EXE(sfx), TAR, TGZ, LZH(lh7), ISO(joliet), GZ, XZ;
  • Podporované formáty pouze pro dekompresi: 7Z, ACE, AES, ALZ, ARJ, BH, BIN, BZ, BZ2, CAB, Compound(MSI), EGG, GZ, IMG, ISO, ISZ, LHA, LZ, LZH, LZMA, PMA , RAR, RAR5, SFX(EXE), TAR, TBZ, TBZ2, TGZ, TLZ, TXZ, UDF, WIM, XPI, XZ, Z, ZIP, ZIPX, ZPAQ, ZSTD, BR, NSIS.

Rozhraní tohoto archivátoru se od ostatních liší svým minimalistickým designem, takže je jednoduché a snadno se používá. S archivy můžete pracovat buď ze samotného programu, pomocí známého souborového navigátoru, nebo přímo z Windows Exploreru zabudovává své příkazy do kontextového menu Z funkčního hlediska není Bandizip prakticky o nic horší než jeho konkurenti. Umožňuje vytvářet nové archivy (včetně vícesvazkových), chránit obsah archivu heslem, volit úroveň komprese dat, kontrolovat integritu archivů, přejmenovávat soubory v archivu a mnoho dalšího.

BandiZip verze 7.35 si můžete stáhnout níže

Program se vyrovná se svými úkoly poměrně rychle, bez přetížení počítače. Celkově se jedná o spolehlivý a snadno použitelný archivátor, který ocení mnoho uživatelů.

 

---
09. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný