FreePrograms.me

HWMonitor 1.53

HWMonitor - program určený ke sledování výkonu různých počítačových komponent. To zahrnuje teplotu, rychlost ventilátoru a napětí.

HWMonitor není program se spoustou funkcí a píšťalek, ale své uváděné schopnosti plně splní. Umožňuje sledovat napětí v kontrolních bodech, teplotu různých komponent PC a také otáčky ventilátoru.

  • zobrazení teploty prvků PC;
  • ovládání indikátorů napětí;
  • výstupní otáčky ventilátoru;
  • stanovení prahových ukazatelů;
  • uložení souboru protokolu na libovolném vhodném místě.

Snadno použitelný a srozumitelný i pro začínající uživatele, pomůže zkušeným programátorům při prvotní diagnostice možných problémů s PC. HWMonitor lze stáhnout v ruštině zcela zdarma pro operační systémy Windows 10, 8 a 7.
Rozhraní HWMonitor vypadá trochu zastarale a zároveň jednoduše. V samotném okně se ve formě strukturního stromu v reálném čase zobrazuje PC komponenta a aktuální data, stejně jako minimální a maximální zaznamenané ukazatele. Hodnoty lze resetovat výběrem záložky „Wiev“ a kliknutím na položku „Clear Min/Max“ v ní.

Kromě toho umí číst data ze senzorů teploty jádra moderních procesorů, stejně jako měřit teplotu pevných disků pomocí SMART a teplotu GPU grafické karty. Podporovány jsou také speciální hardwarové monitory, jako jsou napájecí zdroje abit uGuru a Gigabyte Odin.

HWMonitor verze 1.53 si můžete stáhnout níže

HWMonitor má také funkci protokolování, která umožňuje uložit teplotu a další parametry komponent do souboru. To může být užitečné pro dlouhodobou analýzu výkonu počítače a identifikaci možných problémů.

 

10. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný