FreePrograms.me

Stáhněte si Corsair Link 4.9.2.27

Corsair Link je program, který sbírá data z teplotních čidel, zobrazuje otáčky ventilátorů, řídí podsvícení LED komponent systému a pracuje s různými čidly na základní desce.

Informace o programu

Monitorování začíná ihned po spuštění programu. Corsair Link lze nakonfigurovat tak, aby se automaticky spouštěl vedle Windows a shromažďoval data na pozadí. Všechny dostupné sondy a senzory jsou přiřazeny automaticky.

Hlavní okno programu je rozděleno do bloků, z nichž každý zobrazuje základní informace o konkrétní součásti systému: grafická karta, centrální procesor, základní deska a nainstalované jednotky. Nabízí panel s grafy změn zatížení, teploty a rychlosti ventilátoru pro každou součást.

funkce

Z dalších užitečných funkcí Corsair Link stojí za zmínku podpora přepínání mezi provozními režimy. Standardně jsou k dispozici tři režimy: „Výkon“, „Vyvážení“ a „Tichý“. V režimu Performance program zvyšuje napětí různých součástek a jejich frekvence. Aby bylo zajištěno dostatečné chlazení při přetaktování.

Zvyšuje rychlost otáčení ventilátoru. Režim je vhodný pro uživatele, kterým nevadí zvýšený hluk ze systémové jednotky. Pro ty, kteří mají rádi ticho, je tu poslední režim, který mírně snižuje výkon počítače.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

09. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný