FreePrograms.me

Nox APP Player 7.0.6.0

Emulátor je založen na platformě Android 4.4.2 a 5.1.1, kompatibilní s X86/AMD, která poskytuje podporu téměř všem aplikacím. Mimochodem, programy lze nainstalovat z Google Play a také rozbalením stávajícího souboru apk.

Nox App Player je ideální pro testování her a programů, zejména pokud jste vývojář. Program vám umožní spustit několik emulátorů na jednom počítači najednou. Chtěl bych poznamenat možnost připojení gamepadu nebo ovladače a samozřejmě můžete pracovat z klávesnice. Celkově jsem byl spokojen, sám občas potřebuji emulátor, ale nevím jaký vybrat, tento zatím funguje bez problémů a závad, čas ukáže, jak se bude chovat do budoucna. Pro snadné používání dotykových aplikací na stolním PC je zde možnost přiřadit klávesy pro ovládání hry nebo G-senzor tlačítkům klávesnice nebo myši. Co můžeme říci, pokud program dokáže dokonce emulovat třesení virtuálního zařízení, označit zeměpisnou polohu, pořídit snímky obrazovky monitoru atd.

Nox App Player je závan čerstvého vzduchu v tomto žánru. A důvodů je celá sbírka: design a optimalizace, individuální nastavení a podpora procesorů od Intelu a AMD, volitelný základ (verze 4.2.2 a dokonce i 7.1.1 Beta) a nastavení grafiky, které se mění na první kliknutí. 

Nox APP Player verze 7.0.6.0 si můžete stáhnout níže

Nastavení emulátoru je také poměrně rozmanité, což vám umožní vytvořit zcela přizpůsobené zařízení „pro sebe“: smartphone nebo tablet, rozlišení obrazovky, velikost paměti, údaje výrobce, model zařízení atd. Mimochodem, tento emulátor automaticky mění orientaci obrazovky v případě potřeby pro konkrétní aplikace.



09. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný