FreePrograms.me

memu 9.1.2

MEmu - pokročilý emulátor Android, se kterým můžete hrát mobilní hry na velké obrazovce vašeho počítače nebo notebooku. Emulátor podporuje aplikace a hry z Obchodu Play a je optimalizován pro spouštění oblíbených her pro Android.

MEmu App Player se vám snaží poskytnout ty nejlepší zážitky pro hraní her pro Android a používání aplikací pro Windows. MEmu 7 aktualizoval klíčové komponenty MEmu a celkový výkon se zlepšil o 30 %, což má za následek výrazně vyšší snímkovou frekvenci, lepší kvalitu grafiky a celkově lepší zážitek. Může MEmu hrát nějaké hry pro Android?
Ano, nabídka obsahuje hry a aplikace pro širokou kompatibilitu. Obsahuje také optimalizace pro hry. Call of Duty, PUG, Stumble Guys, Apex Legends, ale i aplikace pro Android jako WhatsApp, Facebook nebo Snapchat fungují s pamětí skvěle.
Vyžaduje MEmu účet Android?
Ano, musíte se přihlásit k účtu Google, abyste mohli instalovat hry nebo aplikace z Obchodu Play a odstraňovat problémy, stejně jako jakékoli zařízení Android. Pokud nechcete používat svůj osobní účet Google, můžete si vytvořit nový účet Google pouze pro Memo.
Jakou verzi Androidu MEmu emuluje?
MEmu podporuje více verzí Androidu v jednom instalačním balíčku, takže si můžete vybrat instalaci Androidu 5.1, Androidu 7.1 nebo dokonce Androidu 9.0. Nabídka také umožňuje spouštět dvě nebo více verzí Androidu současně.
Tento emulátor je zcela přizpůsobitelný vašim preferencím a potřebám. Kromě úpravy možností samotného systému Android jsou zde další nastavení, jako je výběr rozlišení obrazovky (až na celou obrazovku), umístění navigační lišty (nahoře, dole, skrýt), použití virtuální klávesnice, rychlé získání Root práv atd. Je vhodné, že jsou implementována samostatně tlačítka pro screenshot, zatřesení, změnu orientace obrazovky, vymazání paměti, úpravu hlasitosti.
Nové aplikace můžete instalovat buď z Google Play (potřebujete účet Google) nebo pomocí souboru apk. Pro druhou možnost je na hlavním panelu speciální tlačítko nebo můžete jednoduše poklepat na samotný soubor a program se objeví na obrazovce virtuálního zařízení.
Pokud jste aplikaci otestovali a chcete ji mít na svém skutečném zařízení, MEmu pro to nabízí rychlý přenos pomocí speciálního tlačítka na stejném hlavním panelu: připojte svůj smartphone nebo tablet k počítači pomocí kabelu USB a počkejte na instalaci .
Vlastnosti MEmu:

  • spouštění aplikací a her pro Android;
  • podpora Play Market;
  • horké klávesy;
  • nastavení emulovaného zařízení a obrazovky;
  • vyberte verzi Androidu: 4.4, 5.1 nebo 7.1;
  • virtuální klávesnice Android;
  • instalace APK a XAPK;
  • nahrávání videí a snímků obrazovky;
  • podpora maker.

Navíc můžete spustit více verzí emulátoru a nahrávat hru. Jemné vyladění emulátoru, včetně obrazovky, procesoru, FPS a parametrů sítě, vám umožní dosáhnout maximálního výkonu při spouštění mobilních her na vašem počítači.

Níže si můžete stáhnout emulátor MEmu verze 9.1.2

Za zmínku také stojí, že emulátor umožňuje propojit „mechanickou“ klávesnici PC s určitými akcemi na virtuálním zařízení: pomocí křížové podložky AWDS, střeleckého kurzoru, gravitačního senzoru atd. pro ovládání, což výrazně zjednoduší hratelnost, zejména ve střílečkách.
Obecně je MEmu ve všech ohledech skutečně pohodlný emulátor Androidu, který vám umožní plně využít všechny výhody a možnosti tohoto operačního systému na běžném PC.

05. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný