FreePrograms.me

Winaero Tweaker 1.62.1.0

Rodina operačních systémů Windows byla vždy docela přizpůsobitelná. Téměř všechny operační systémy Windows (včetně samozřejmě nejnovějších 11) mají tedy poměrně mnoho funkcí přizpůsobení (můžete například měnit témata, zvuková schémata a mnoho dalšího) a umožňují vám přizpůsobit celkové uživatelské rozhraní. podle vašich osobních preferencí. Ale i když je většina těchto nastavení pro uživatele docela přístupná, jejich nalezení obvykle vyžaduje prozkoumání mnoha možností a nabídek a to není nejpohodlnější možnost. Zde je program WinAero Tweaker - s tím vám pomůže. Jedná se o lehký a velmi snadno použitelný nástroj, který vám umožní konfigurovat vše ve Windows. Pokud tedy chcete provést změny na přihlašovací obrazovce, zpomalit animace oken, přizpůsobit spouštěcí nabídku nebo něco podobného, ​​tento software vám pomůže udělat to vše a mnohem více pomocí několika kliknutí myší.

Samotné rozhraní Winaero Tweaker je prezentováno v obvyklé dvoupanelové podobě: dostupné možnosti jsou umístěny vlevo a nastavení pro každou z nich jsou vpravo. Je vhodné, že u každé možnosti je štítek pro resetování parametru do původního stavu (Reset to defaults) Zkušení uživatelé mohou samozřejmě všechny tyto akce provádět úpravou registru, ale s pomocí Winaero Tweaker je vše mnohem jednodušší. a pohodlnější, takže i začátečníci si mohou snadno přizpůsobit systém pro sebe.
Stojí za zmínku, že jakákoli změna systémových souborů může způsobit pády a problémy s provozem operačního systému. Před experimentováním s nastavením se tedy doporučuje zálohovat důležité informace a vytvořit bod obnovení systému.
Použití programu je velmi jednoduché a vyžaduje jen několik kliknutí. V podstatě vše, co musíte udělat, je přejít na možnost, kterou chcete upravit, v levém panelu a vybrat její požadovanou hodnotu zobrazenou v pravém panelu. Kdykoli jsou provedeny nějaké změny, aplikace vás vyzve k odhlášení ze systému Windows. Udělejte to a když se znovu přihlásíte, změna by se měla použít.
Chtěl bych poznamenat, že mnoho stránek ve snaze o uživatele tvrdí, že si mohou stáhnout Winaero Tweaker v ruštině nebo stáhnout crack Winaero Tweaker, a některé dokonce nacházejí sestavy Winaero Tweaker Portable rus, ve skutečnosti je to všechno úplný nesmysl a tam není potřeba to provádět, bohužel zatím nemáme potřebnou lokalizaci, takže ne všichni uživatelé se budou moci rychle zorientovat v nastavení, to je samozřejmě jediná nevýhoda, kterou u sebe shledávám, ale pokud umíte trochu anglicky, myslím, že nebudou žádné problémy.
Řada OS Windows vždy obsahovala mnoho konfiguračních funkcí, ale není tak snadné je všechny najít a někdy ani nevíte, že nějaké možnosti existují. Zejména pro začínající uživatele je to celý problém, protože ne vše závisí na jednom nebo dvou kliknutích, někdy je třeba provést vyhledávání nebo dokonce zapátrat v systémovém registru. Právě v takových případech takové programy pomáhají, zde je podle mého názoru jeden z nejcennějších, spěchám, abych se s vámi podělil o nejnovější verzi, doufám, že to pomůže ozdobit systém a optimalizovat jej tak, aby vyhovoval vašim potřebám.
Nejnovější informační program výrazně usnadňuje konfiguraci systému.

  • zahrnutí návrhů systémů a aplikací;
  • vylepšení velikostí menu a různých fontů;
  • paleta barev nadpisu;
  • odstranění různých automatických aktualizací.

Aplikace se snadno používá a nevyžaduje značné úsilí při provozu. Je možné stáhnout nejnovější program v ruštině. Pokud jste program nenašli v ruštině, použijte pro tento účel Russifier. Z této stránky si můžete nainstalovat Winaero Tweaker portable rus.

Níže si můžete stáhnout utilitu Winaero Tweaker verze 1.62.1.0

Winaero Tweaker vám umožňuje provádět rozsáhlé změny ve vašem operačním systému. Přizpůsobte si svůj operační systém prováděním malých i velkých změn v rozhraní a ovlivňováním jeho chování tak, aby vyhovovalo vašemu vkusu pomocí této intuitivní a jednoduché aplikace.

05. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný