FreePrograms.me

Auto Dark Mode X 10.4.1.1

Windows 11 konečně přidal krásný a pohodlný noční režim. Temné téma se poprvé objevilo v „Ten“, ale tam stále vypadá jako cizí. Ale designový styl nové verze je velmi dobrý.

Microsoft však jako vždy zapomněl na jeden důležitý detail: systém neumí automaticky přepínat světlý a tmavý režim.

Auto Dark Mode X tento nedostatek napravuje. S touto aplikací se budou motivy měnit v závislosti na denní době. Za prvé pomáhá šetřit vaše oči a za druhé Windows 11 vypadá jednoduše lépe.

Auto Dark Mode X vám umožňuje automaticky přepínat mezi světlými a tmavými režimy podle vašich preferencí. Umožňuje nastavit plán, kdy se má každý zapnout. Většina aplikací a operačních systémů nyní plně podporuje tmavý režim. I když si každý může vybrat jeden nebo druhý režim na základě svých preferencí, je důležité si uvědomit, že oba režimy mají své vlastní případy použití. Tmavý režim může ve dne vypadat nepatřičně, stejně jako světelný režim v noci není nejtěžší úkol, ale postupem času se neustálé přepínání stává nepohodlným. Automatický tmavý režim si klade za cíl automatizovat tento proces s možností přeměnit světlý režim na tmavý – a naopak – podle vašich preferencí.
Už vás nebaví sledovat tmavý obsah na jasném slunci? Ale v noci je všechno najednou příliš jasné? Režim automatického ztmavení je pro vás řešením. Android, iOS a macOS již poskytují možnost měnit design systému v závislosti na denní době. Rozšiřujeme používání této funkce ve Windows.
Režim automatického ztmavení vám pomůže být produktivnější. Protože se nemusíte bát měnit nastavení Windows několikrát denně. Jakmile slunce zapadne, postaráme se o vaše oči. Protože pouhá změna designu by byla příliš nudná, režim automatického ztmavení přichází s mnoha užitečnými funkcemi. Můžeme například také změnit tapetu vaší plochy nebo spouštět vlastní skripty.

Funkce aplikace Auto Dark Mode:
  • snadné použití a intuitivní uživatelské rozhraní;
  • přepínání motivu návrhu v závislosti na čase zadaném uživatelem;
  • přepínání motivu v závislosti na poloze uživatele (změny lze aplikovat po východu a západu slunce);
  • přepínač pozadí pracovní plochy;
  • rychle přepínat témata z nabídky Start nebo hlavního panelu;
  • možnost volby, zda mají své téma změnit pouze aplikace, nebo obě aplikace a systémové rozhraní;
  • podpora zvýrazňující barvy na hlavním panelu;
  • malá velikost programu;
  • nepotřebujete administrátorská práva.

Níže si můžete stáhnout softwarový balíček Auto Dark Mode X verze 10.4.1.1

Automatický tmavý režim nabízí pohodlné řešení pro automatizaci přechodů motivů na vašem počítači, což usnadňuje přizpůsobení různým světelným podmínkám a zlepšuje celkový uživatelský dojem.
Schopnost naplánovat změny motivu, včetně barevných variací, a efektivní provoz činí z této aplikace cenný doplněk do sady nástrojů každého uživatele Windows 10/11.
Dejte sbohem ručnímu přizpůsobení motivu a užijte si bezproblémové výhody automatického tmavého režimu, které zlepšují náladu.



02. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný