FreePrograms.me

Win 10 Tweaker PRO 19.4

Win 10 Tweaker PRO je malý, ale velmi výkonný program, který vám umožní kompletně optimalizovat a vyčistit Windows na pár kliknutí. Uživateli nabízí výhradně ty nejoblíbenější parametry a možnosti, například je možné zakázat vestavěné parametry telemetrie, personalizovat rozhraní a kontextové menu, zakázat všechny nepoužívané služby Windows, odebrat předinstalované aplikace, spravovat spouštěcí programy atd. .

Nástroj má minimální velikost, ale umožňuje nejen konfigurovat základní služby a komponenty, ale také vyčistit disk, zakázat telemetrii, optimalizovat pro SSD, kontrolovat viry a další!
Hlavní výhody:
Podrobné popisy a tipy: Každá položka programu je doplněna podrobnými popisy a tipy, což usnadňuje pochopení každé možnosti.
Nedostatek dalších modulů: Absence zbytečných přídavných modulů, jako je nircmd, samorozbalovací SFX archivy a knihovny, činí aplikaci kompaktní a efektivní.
Ochrana osobních údajů a zabezpečení: Program neukládá protokoly, nevytváří záznamy v systémovém registru a nevytváří automatické body obnovení, čímž zajišťuje vysokou úroveň soukromí a zabezpečení.
Obnovení systémových hodnot: Schopnost obnovit systémové hodnoty, což je užitečné pro ty, kteří nevědí, jak obnovit předchozí nastavení.
Kompatibilita a podpora: Plná kompatibilita s Windows 7 a 8.1, stejně jako podpora pro x86 a x64 verze Windows.
Uživatelská podpora: Součástí je uživatelská podpora, která vám v případě potřeby umožní napsat zprávu přímo autorovi.
Pohodlný systém aktualizací: Program poskytuje pohodlný aktualizační systém pro udržení relevance a efektivního provozu.

Navzdory obrovskému počtu výhod má nástroj mnoho negativních recenzí. Známý skandál o zadních vrátkách ve tweakeru vzbudil rozruch, ale šlo jen o podvrh. Moderní antiviry a obránce mohou na nástroj stále reagovat negativně. Reakce je způsobena tím, že program v podstatě získává přímý přístup k nastavení a systémovým komponentám operačního systému.

Win 10 Tweaker PRO 19.4 si můžete stáhnout přímo na našem webu

Win 10 Tweaker poskytuje uživatelům nástroje pro efektivní přizpůsobení a optimalizaci systému Windows při zajištění bezpečnosti a snadného použití.

04. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný