FreePrograms.me

Rambox 2.3.1

Pokud máte pro komunikaci několik instant messengerů a přepínání mezi nimi vám dělá špatně než bouře na lodi, pak je ideálním řešením organizér. Program spojuje všechny aplikace, které používáte, do jednoho pracovního okna. Aplikace je podobná rozhraní prohlížeče, kde každá karta představuje messenger – lze mezi nimi snadno přepínat bez přidávání vrstev panelů na plochu. Díky schopnosti ztlumit a zablokovat program před neoprávněnými uživateli je aplikace obzvláště užitečná. 

Rambox vám dává možnost přidávat běžné služby tolikrát, kolikrát potřebujete, a to vše na jednom místě. Je ideální pro lidi, kteří pracují s mnoha službami pro obchodní a osobní účty. Nový způsob, jak organizovat své služby! Software pro zasílání zpráv a e-mail, který kombinuje webové aplikace do jedné Relace budou zachovány pomocí atributu partition: persist for Webviews. Tímto způsobem budou vaše relace při každém otevření Ramboxu pokračovat, dokud službu nesmažete. Funkce synchronizace používá Auth0 pro jednotné přihlášení a ověřování na základě tokenů a pro ukládání služeb, které uživatel používá (a konfigurace pro každou službu, jako je název, zarovnání, ikona atd.).
Funkce a přednosti
Oznámení
Oznámení se zobrazí zpočátku, pokud je vaše služba zasílání zpráv podporuje.
Synchronizační služby
Pokud používáte Rambox na různých počítačích, můžete synchronizovat konfiguraci.
Hlavní heslo
Vyžadovat heslo při každém spuštění programu.
Zámek
Pokud budete nějakou dobu pryč, můžete aplikaci zablokovat.
Nerušit
Vypněte všechny zvuky a upozornění.
Přidejte vlastní služby
Můžete přidat jakýkoli zákaznický servis podle vašeho výběru.
Změňte pořadí a seskupení
Změňte pořadí služeb v liště karet a rozdělte je do dvou skupin (vlevo a vpravo).
Odznaky
Pokaždé, když potřebujete zkontrolovat něco nového, uvidíte ikonu na kartě služby a na hlavním panelu.
systémová lišta
Nástroj vždy funguje a je přístupný v systémové liště.
Spustí se automaticky při startu systému
Aplikaci můžete nakonfigurovat tak, aby se spouštěla ​​automaticky.
Vložení vlastního kódu
Pokud chcete, můžete přidat své vlastní chování.
Proxy
Nakonfigurujte Rambox tak, aby používal proxy server, pokud vaše síť blokuje některé služby.

Rambox nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní, které vám umožní přizpůsobit a organizovat zprávy podle vašich preferencí. Pro každou službu můžete vytvořit samostatné karty nebo je seskupit do kategorií, což usnadní navigaci v konverzacích a oznámeních. Rambox navíc poskytuje různé možnosti upozornění, aby vám nikdy neunikla důležitá zpráva nebo aktualizace. Soukromí a zabezpečení jsou také klíčové funkce Ramboxu. Aplikace neukládá žádná osobní data ani přihlašovací údaje a podporuje šifrování pro další ochranu vašich konverzací. S Ramboxem můžete být v klidu s vědomím, že vaše komunikace je bezpečná.

Rambox verze 2.3.1 si můžete stáhnout níže

Rambox je výkonný komunikační nástroj, který usnadňuje správu více zpráv a e-mailových služeb. S intuitivním rozhraním, možnostmi přizpůsobení a zaměřením na soukromí poskytuje Rambox bezproblémovou a bezpečnou komunikaci, která vám umožní snadno zůstat ve spojení.

24. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný