FreePrograms.me

Stáhněte si Parallels Desktop Mac 17.1.0

Parallels Desktop je virtuální stroj pro Mac, který vám umožňuje spouštět operační systém Windows na vašem Macu, aniž byste museli vytvářet samostatné oddíly pevného disku nebo restartovat počítač.

 

Parallels Desktop obsahuje:

  1. Vyberte si mezi instalací Windows, Linuxu nebo použitím stávající instalace Boot Camp. Je také možné nainstalovat Windows na Mac od začátku.

  2. Spouštějte aplikace Windows a Mac paralelně, přepínejte mezi nimi bez nutnosti restartovat počítač.

  3. Parallels Desktop poskytuje integraci mezi operačními systémy. Můžete přetahovat soubory a položky mezi Windows a Mac a přistupovat k aplikacím pro Windows z doku macOS.

  4. V Parallels Desktop můžete k Windows připojit USB, Thunderbolt, FireWire a další zařízení. K oběma operačním systémům je také možné připojit Bluetooth zařízení a tiskárny.

  5. Pokud máte MacBook Pro s Touch Barem, můžete jej používat ve Windows v Parallels Desktop.

  6. Parallels Desktop obsahuje Parallels Toolbox pro Mac a Windows. Tato sada nástrojů obsahuje více než 30 užitečných nástrojů, jako je čištění pevného disku, pořizování snímků obrazovky, stahování videí a ochrana vašich osobních souborů.

Parallels Desktop poskytuje pohodlný způsob, jak spouštět aplikace Windows na Macu, a jeho funkčnost umožňuje uživatelům efektivně pracovat napříč oběma operačními systémy.

Parallels Desktop poskytuje pohodlné a flexibilní řešení pro spouštění Windows a Mac vedle sebe na počítači Mac a díky své funkčnosti je oblíbený mezi uživateli, kteří potřebují pracovat s oběma operačními systémy.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

11. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný