FreePrograms.me

Stáhnout aktuální více monitorů 8.14.7

Actual Multiple Monitors je program, který umožňuje zvýšit efektivitu a pohodlí používání více monitorů. Poskytuje řadu funkcí, které usnadňují práci s více obrazovkami.

Mezi funkce programu patří:

  1. Přidání analogových panelů úloh na další monitory, což vám umožní spravovat aplikace na jakémkoli monitoru, na kterém pracujete. Každý hlavní panel může obsahovat tlačítko Start a oznamovací oblast.

  2. Náhledy oken aplikací (miniatury oken), které se zobrazí, když najedete myší na tlačítko aplikace na hlavním panelu.

  3. Klonování přepínače úloh na všechny monitory, vyvolané pomocí klávesové zkratky Alt-Tab.

  4. Přesuňte okna na požadovaný monitor jedním kliknutím. Můžete také nakonfigurovat, aby se aplikace při spuštění automaticky umístily na konkrétní monitor.

  5. Dodatečné tlačítko "Rozbalit na plochu", které umožňuje maximalizovat okno na celou obrazovku (druhé kliknutí myší obnoví okno do původní velikosti). Když přesunete okno myší za jeho nadpis, můžete povolit emulaci funkce Aero Snap z Windows 7 nebo klasický režim „přichytávání“ okna k okrajům Plochy, monitorů a dalších oken.

  6. Možnost vytvářet a ukládat různé konfigurace pracovní plochy jako profily a také mezi nimi podle potřeby okamžitě přepínat.

  7. Služba pro ukládání a obnovu pořadí ikon na ploše pro různé konfigurace zobrazení.

  8. Vylepšený vzhled pracovní plochy, včetně možnosti roztáhnout jeden velký obrázek na pozadí přes celý prostor obrazovky nebo nastavit jednotlivé obrázky pozadí na každém monitoru. Můžete také nastavit prezentaci se sadou obrázků, které se automaticky mění v určeném intervalu.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Některé z funkcí poskytovaných skutečnými více monitory, které vám mohou pomoci spravovat a přizpůsobit si práci s více monitory.

 

29. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Adil
    8 Leden 2024 18: 53
    Užitečný program, vhodný pro použití více monitorů)