FreePrograms.me

Autodesk Pixlr 1.1.1.0

Pixlr je ideální pro ty, kteří pracují na cestách a také uspokojuje nejběžnější přání, stejně jako pokročilé funkce pro úpravu fotografií. Vše od odstraňování pozadí pomocí vestavěného odstraňovače pozadí s umělou inteligencí, přes retušování fotografií, vytváření návrhů a koláží a počínaje prázdným plátnem a malováním čehokoli, co chcete, pomocí rozsáhlé sbírky štětců. Pokud si to dokážete představit, Pixlr vám může pomoci s jeho vytvořením.

Pixlr je editační software, který vám umožní odstranit pozadí, oříznout fotografie, přidat efekty, rámečky, překryvy a další. K rychlé úpravě snímků můžete také použít funkci retušování.
Rozhraní Pixlr je velmi intuitivní. Vlevo jsou pohyblivé panely pro editační nástroje, náhledy vrstev a další funkce, které lze snadno přesouvat a upravit tak, aby vyhovovaly vašim preferencím. Kromě panelů obsahuje program historii aktivit, která vám umožní procházet vašimi aktivitami a vrátit zpět nebo znovu provést úpravy.
Program také umožňuje automaticky upravovat všechny aspekty nahraného obrázku pomocí funkce Rychlá oprava. Pokud obrázky upravujete ručně, můžete upravit barvy, přidat expozici a rámečky a zobrazit vrstvy úprav pomocí funkce překrytí.
Kromě toho vám Pixlr také umožňuje odstranit z obrázků červené oči, přidat vibrace nebo rozostření a odstranit různé části pozadí, pokud nechcete, aby se na vašich fotografiích objevovaly.

Pixlr obsahuje mnoho funkcí pro úpravu obrázků. Za prvé, má řadu efektů, které můžete ke svým obrázkům přidat pomocí funkce Přednastavené efekty nebo pomocí tlačítek Creative, Subtle, Soft, Solid, Vintage a Very Old. Každá kategorie obsahuje více než deset dalších efektů s extravagantními jmény jako Hagrid, Helena, Fred atd.
Podobně jako efekty nabízí program řadu možností překrytí s různými kategoriemi. Pokud jste začátečník, můžete začít z kategorie Preset Overlay a provést změny ve svém obrázku. Máte však také další možnosti překrytí, jako je ohňostroj, kouř, malby světlem, třídění barev, prostor a další.
Chcete ke svým obrázkům přidat text? Pixlr vám to umožňuje. Můžete si vybrat písmo, které chcete použít, zvětšit velikost textu, prozkoumat různé styly pomocí panelů úprav nebo dokonce změnit barvu textu podle svých potřeb. Pomocí této funkce můžete snadno vytvářet pozvánky, plakáty, obrázky webových stránek a také bannery pro své profily na sociálních sítích.

Autodesk Pixlr verze 1.1.1.0 si můžete stáhnout níže

Autodesk Pixlr je skutečně promyšlený editor, zaměřený na široké spektrum uživatelů a disponuje profesionálními nástroji pro úpravu grafických souborů, umožňujících dosáhnout úžasných výsledků při přípravě návrhářských karet nebo vylepšování fotografií.

 

24. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný