FreePrograms.me

PhotoMASTER 17.0


PhotoMASTER je výkonný program pro úpravu fotografií. S jeho pomocí můžete rychle a efektivně měnit parametry fotografií a zlepšovat jejich kvalitu.

Hlavní funkce programu

Jednou z klíčových funkcí programu je korekce expozice. Světlé a tmavé oblasti na fotografiích můžete snadno opravit pomocí několika kliknutí. Můžete také experimentovat se sytostí, barvou, ostrostí a dalšími parametry, abyste dosáhli požadovaného efektu.
PhotoMASTER také nabízí možnost úpravy kompozice fotografií. Můžete opravit nakloněný horizont nebo zkreslení, oříznout obrázek a přidat efekt vinětace.
Program nabízí i funkce pro retušování fotografií. K odstranění nežádoucích objektů nebo prvků z fotografie můžete použít nástroj Razítko. Štětec úprav umožňuje změnit barvu a tón jednotlivých objektů na fotografiích, zatímco přechodový filtr pomáhá vylepšit fotografie krajiny.

PhotoMASTER také nabízí kolekci hotových efektů zpracování, které lze na fotografie aplikovat jediným kliknutím. Moderní fotografie můžete proměnit v retro snímky nebo přidat další detaily a vytvořit tak jedinečné efekty.
Program má funkci pro přidání textu. Můžete vytvářet jasné karty nebo zdobit obrázky s gratulací ve verších. Sekce Titulky vám umožňuje přidávat k fotografiím text a upravovat jejich vzhled podle vašich představ.

Program PhotoMASTER verze 17.0 si můžete stáhnout přímo z našich webových stránek níže

PhotoMASTER nabízí širokou škálu nástrojů a možností pro úpravu fotografií, které vám umožní realizovat váš kreativní nápad a vytvořit vysoce kvalitní a atraktivní obrázky.


13. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný