FreePrograms.me

CyberLink PhotoDirector 10 Essential Ultra 10.0.2103.0

Majitelé digitálních fotoaparátů budou mít k dispozici výkonné, snadno použitelné nástroje pro organizaci, ukládání, přehledné zpracování a sdílení obsahu. S tímto balíčkem mohou i začínající fotografové proměnit obyčejné fotografie v umělecká díla. Ihned po spuštění PhotoDirector můžete pomocí několika kliknutí na tlačítko načíst dostupné digitální obrázky do aplikace a začít je upravovat. Během procesu importu budou uživatelé moci aplikovat hotové speciální efekty na obrázky, přidávat značky nebo přejmenovávat soubory.

Pro produktivnější práci jsou všechny dostupné funkce a nástroje PhotoDirector seskupeny do tří kategorií.

  • skupina Přizpůsobení obsahuje nástroje pro retušování snímků, ovládání vyvážení bílé, korekce barev, redukce šumu, úpravu jasu a kontrastu obrazu, odstranění vad obrazu a odstranění červených očí;
  • skupina Knihovna obsahuje nástroje pro práci s knihovnami obrázků ve PhotoDirectoru;
  • poslední skupinou je Slideshow. Pomocí těchto nástrojů CyberLink PhotoDirector může uživatel vytvářet vysoce kvalitní prezentace z fotografií v knihovně obrázků.

Verze PhotoDirector obsahuje několik zajímavých vylepšení. Uživatele bude zajímat, že se aplikace naučila rozpoznávat a označovat lidské tváře na fotografiích. Tato užitečná funkce vám pomůže uspořádat obsah vašich rozsáhlých archivů fotografií, usnadní třídění obrázků a umožní vám rychle najít obrázky konkrétních lidí. Další významnou novinkou jsou chytré nástroje pro odstraňování nežádoucích předmětů. Program automaticky eliminuje nežádoucí prvky kompozice a používá kousky pozadí k vyplnění vzniklých mezer
Nová utilita s názvem Body Shaper zlepší kvalitu portrétních fotografií pečlivou změnou tvaru rukou, tváří a těl zachycených na fotografiích lidí. Připomeňme, že v předchozích verzích PhotoDirectoru bylo mnoho „kosmetických“ nástrojů určených k vyhlazení pokožky, odstranění vrásek a skvrn, bělení zubů a dodání přirozeného lesku očím. Pomocí nich může každý uživatel snadno proměnit obyčejnou fotografii na fotografii z obálky lesklého časopisu.

PhotoDirector poskytuje možnost "nedestruktivně" upravovat obrázky. To znamená, že všechny změny provedené uživatelem budou uloženy jako nové soubory a původní obrázky zůstanou nedotčeny. Konečně se vývojáři postarali o možnost sdílet obsah s přáteli a rodinou. PhotoDirector vám umožní vytvářet vysoce kvalitní prezentace a publikovat je na YouTube nebo je převést na video soubor připravený k vypálení na DVD. Své zpracované fotografie můžete také snadno vytisknout.

Níže si můžete stáhnout CyberLink PhotoDirector 10 Essential Ultra verze 10.0.2103.0

Nástroj pro úpravu fotografií CyberLink PhotoDirector Ultra 10.0.2103.0 vám pomůže dosáhnout profesionálních výsledků bez nutnosti složitého školení. Nabízí exkluzivní nástroje AI, funkce jako rychlé šablony vrstev a vlastní šablony.

12. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný