FreePrograms.me

Backblaze 6.1.0 sestavení 331

Výkonný a spolehlivý zálohovací program, který umožňuje ukládat soubory do cloudového úložiště a obnovovat smazaná data několika způsoby. S jeho pomocí můžete automatizovat vytváření přírůstkových záloh, a tím synchronizovat soubory mezi vaším počítačem a cloudem.

Tento program nabízí jednoduché a pohodlné řešení pro zálohování a obnovu jakýchkoli souborů. Umožňuje vám automatizovat tento proces, abyste měli vždy po ruce nejnovější zálohu. Protože program poskytuje přístup ke cloudovému úložišti, musíte si před instalací vytvořit nový účet. To nejen ochrání vaše data před cizími lidmi, ale pomůže vám je lépe organizovat. Soubory můžete nahrát do cloudu z jakýchkoli místních a externích disků (a dalších médií) jedním kliknutím. BackBlaze může být užitečný v různých situacích: pro přenos dat z jednoho počítače do druhého; přístup k souborům z různých počítačů, ukládání záložních kopií důležitých dokumentů. Díky němu můžete snadno obnovit soubory v případě napadení virem, selhání pevného disku a dalších problémů.
Záložní soubory jsou uloženy pod spolehlivou ochranou. K tomuto účelu se v cloudu používá šifrování pomocí algoritmů AES a SSL. Kromě toho můžete připojit 2-krokovou autorizaci, která vyžaduje znalost přihlašovacího jména/hesla a tajné fráze nebo kódu, který je odeslán do telefonu.
Program pracuje na pozadí a v určitém intervalu vytváří zálohy souborů. Podporuje všechny typy souborů a neomezuje počet souborů uložených v cloudu.
Na rozdíl od oblíbených cloudových služeb je Backblaze jasně navržen pro dlouhodobé ukládání informací, nikoli pro synchronizaci tam a zpět a výměnu s ostatními uživateli. Funkčnost klientského programu a webového rozhraní je zaměřena na jednoduché ukládání a obnovu v případě potřeby. Nechybí ani tradiční složka, která by zobrazovala úložiště a umožňovala kopírovat soubory oběma směry, takže stahování souboru ze zálohy na lokální počítač bez použití webového rozhraní nepůjde. Je také důležité si uvědomit, že služba podporuje pouze zálohování jednoho počítače.
Backblaze poskytuje neomezené úložiště, což je zabijácký prodejní argument. Tato služba má pouze jeden tarif – 5 USD měsíčně – po zaplacení si může uživatel stáhnout tolik informací, kolik chce. Například Disk Google a Yandex.Disk mají spoustu různých tarifů, včetně velmi drahých, ale žádný z nich nedá více než 5 TB, natož neomezený cloud. Je také důležité objasnit, že Backblaze nemá žádná omezení ohledně formátu a velikosti nahrávaných souborů.

Mít zabezpečenou online zálohu důležitých souborů je dobrý, ale často drahý nápad. Backblaze poskytuje kompletní řešení za pouhých 5 $ měsíčně, všechny uložené soubory ve vašem počítači jsou automaticky zálohovány a data jsou chráněna soukromým klíčem, což znamená, že k souborům má přístup pouze vlastník klíče. Nejen to, Blackblaze dokáže sledovat ztracený nebo odcizený počítač pomocí Wi-Fi přístupu k určení jeho polohy. V případě odcizení bude mít právoplatný vlastník přístup k nedávno staženým souborům, což pomůže identifikovat osobu používající zařízení.

Backblaze verze 6.1.0 Build 331 si můžete stáhnout níže

Je jasné, že vzácný uživatel zvládne i terabajt prostoru, zvláště když je podporována pouze záloha jednoho počítače. Musíte však vzít v úvahu, že cena je vždy stejná a ukazuje se, že je velmi zisková. Obecně je Backblaze vhodný pro ty, kteří chtějí zálohovat celé systémové disky bez obav z možného selhání disku a ztráty souborů.

22. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný