FreePrograms.me

Pouze Office 8.0.1

OnlyOffice je online kancelářský balík integrovaný s platformou pro spolupráci, která vám umožňuje spravovat dokumenty, projekty, týmové a klientské vztahy na jednom místě. 100% kompatibilní s formáty Microsoft Office.

Individuální a skupinová oprávnění: Udělte přístup ke svým dokumentům jednotlivci nebo celému týmu a nastavte různé úrovně oprávnění. K dispozici je také veřejný přístup.
Různé režimy společné úpravy:
Spolupracujte na dokumentech pomocí jednoho ze dvou režimů společné úpravy:
(1) Rychlý: Zobrazí všechny změny, jakmile zadáte, nebo (2) Přísný: Zobrazí změny spolupracovníků až po jejich uložení.
Sledování změn:
Získejte větší kontrolu nad svými dokumenty v režimu kontroly, sledujte změny provedené svými zaměstnanci a v případě potřeby je odmítněte nebo přijměte.
Verze příběhu:
Sledujte všechny změny v dokumentu. Zkontrolujte, kdo a kdy provedl změny. V případě potřeby obnovte předchozí verze.
Srovnání dokumentů:
Snadno porovnejte dva dokumenty a uvidíte rozdíly se značkami úprav. Přijměte nebo odmítněte změny jednu po druhé nebo všechny najednou. Sloučit změny a uložit je jako novou verzi původního dokumentu.
Efektivní komunikace:
Označte spoluautory a zanechte jim komentáře. Komunikujte v reálném čase pomocí vestavěného chatu.

Distribuuje ONLYOFFICE zdarma v ruštině a má skvělý prohlížeč a editor založený na kartách, který uživatelům umožňuje otevřít více dokumentů na více kartách stejného okna. Nevyžaduje samostatné aplikace pro textové soubory, prezentace a úpravy tabulek, jako je tomu u většiny ostatních balíčků. Textový editor bezpochyby neodpovídá schopnostem Microsoft Word, ale obsahuje velkou sadu funkcí, které ano pro běžného uživatele více než dost. Dodává se s možnostmi pro přizpůsobení písem a odstavců, vkládání obrázků a hypertextových odkazů, nástroje pro vytváření diagramů a velkou sadu tvarů, symbolů a tlačítek, které můžete použít ke zvýšení atraktivity dokumentu. Tabulky a prezentace lze otevřít na samostatné kartě. Editor prezentací obsahuje základní sadu nástrojů pro vytváření a správu prezentací s několika přechodovými efekty a náhledy. Pokud jde o tabulkový editor, obsahuje různé typy grafů a širokou škálu funkcí, které by měly stačit k vytvoření profesionálně vypadajících statistických sestav.

16. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný