FreePrograms.me

Stáhněte si WPS Office zdarma

WPS Office je aplikace s bohatými funkcemi navržená tak, aby usnadnila práci s dokumenty na vašem zařízení Android. S ním můžete upravovat stávající soubory i vytvářet nové. Řekneme vám více o klíčových funkcích WPS Office. Stáhněte si WPS Office zdarma na Android

 

Klíčové vlastnosti WPS Office

1. Kompatibilita dokumentů

Jednou z hlavních funkcí WPS Office je jeho plná kompatibilita se soubory Microsoft Office, jako jsou dokumenty Word, Excel a PowerPoint, a také Google a Adobe PDF. Navíc podporuje mnoho dalších formátů, což z něj činí všestranný nástroj pro práci s různými typy dokumentů.

2. Editace PDF

WPS Office také poskytuje pohodlné nástroje pro práci se soubory PDF. Dokumenty v tomto formátu můžete prohlížet a upravovat a také je převádět soubory do PDF z jiných formátů.

3. Bezdrátový tisk

Jednou z pohodlných funkcí aplikace je možnost bezdrátového tisku dokumentů. Už se nemusíte starat o kopírování souborů do počítače nebo USB disku pro tisk. Stačí použít bezdrátové připojení, pokud máte tiskárna tuto funkci podporuje.

4. Spolupráce

Pro týmovou práci poskytuje WPS Office možnost sdílet dokumenty prostřednictvím různých metod, včetně WIFI, NFC, DLNA, e-mailu, instant messengerů a cloudového úložiště.

5. Nízké systémové požadavky

WPS Office funguje skvěle na různých Zařízení Androidi na těch s omezenou pamětí. Zařízení také nijak nezatěžuje a umožňuje delší používání na jedno nabití.

 

Jak stáhnout WPS Office pro Android

Chcete-li začít používat WPS Office na svém zařízení Android, budete si muset stáhnout a nainstalovat aplikaci z odkazu níže. Tento proces je poměrně jednoduchý a nevyžaduje mnoho času.

Stáhněte si WPS Office pro Android zdarma

 

29. října 2023 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 16:09
    velmi velký výběr prací s různými dokumenty! 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 00:01
    WPS Office, program mi usnadnil práci s dokumenty
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 00:32
    Jsou problémy se vzděláváním, občas je potřeba upravovat na cestách, tato aplikace mi hodně pomáhá
  4. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 02:42
    Děkujeme za poskytnutí bezplatného kancelářského balíku. Umožněte uživatelům efektivně pracovat s dokumenty, tabulkami a prezentacemi.
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 14:32
    Perfektně upravuje soubory, zvládnu to i na telefonu