FreePrograms.me

CyberLink YouCam 10.1.2717.0

CyberLink YouCam je vynikající program, který poskytuje možnosti pro zobrazení a zpracování obrazu a zvuku z webové kamery na osobním počítači nebo notebooku. Je velmi užitečný pro videoblogery, streamery a lidi, kteří často vedou obchodní jednání online. 

S CyberLink YouCam můžete výrazně zlepšit kvalitu obrazu: program nabízí algoritmy, které vám umožní vyhladit pokožku, změnit nebo zdůraznit make-up a také obecně zlepšit životní prostředí. 
CyberLink YouCam má mnoho zajímavých funkcí, jako je přidávání efektů, filtrů, rámečků a překrývání textu ve video streamu.
Jednou z nejzajímavějších funkcí aplikace je možnost přidávat efekty a filtry k obrazu přijatému z webové kamery. Můžete si vybrat z celé řady různých efektů, jako jsou masky, grafické překryvy nebo dokonce vytváření animovaných efektů. Je to skvělý způsob, jak učinit vaše videochaty, streamy nebo nahrávky zajímavějšími a zapamatovatelnějšími.

CyberLink YouCam nabízí možnosti korekce obrazu v reálném čase. Jas, kontrast, sytost a další parametry můžete upravit přímo při používání webové kamery. To je zvláště užitečné, pokud plánujete obchodní jednání nebo pořádání online prezentací, kde kvalita obrazu a atraktivita hrají důležitou roli.

Níže si můžete stáhnout program

CyberLink YouCam nabízí možnost nahrávat videa nebo pořizovat fotografie pomocí vaší webové kamery. Můžete si uložit své výjimečné okamžiky nebo vytvořit profesionální video ve vysoké kvalitě.

19. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný