FreePrograms.me

Stáhněte si počítačové účetnictví 2.802

Program Počítačové účetnictví je určen k účtování počítačů, kancelářského vybavení, telefonů a dalších objektů v organizaci. Poskytuje možnost přiřadit účetní objekty zaměstnancům a strukturovat je podle oddělení a poboček.

Funkce programu

Pomocí programu Computer Accounting můžete sledovat provedené opravy, výměny spotřebního materiálu a součástí, preventivní údržbu a nainstalovaný software. Můžete použít hotové tabulky a vytvořit si vlastní tabulky podle svých požadavků. Program také umožňuje vytvářet vlastní pole, včetně výpočtových polí se vzorci typu SELECT a také polí pro ukládání obrázků. Můžete vytvářet dokumenty na základě šablon a odesílat e-maily.

Podpora formátů

Program Computer Accounting poskytuje možnost vytvářet hierarchické datové struktury založené na vybraných polích, počítat součty, definovat pravidla pro vybarvování řádků a vytvářet vztahy s podřízenými tabulkami různých typů. Program podporuje vícenásobné řazení, vyhledávání a export tabulek do textového formátu MS Excel, MS Word nebo CSV. Je také možné importovat data z jiných zdrojů.

Spolehlivost

Program Computer Accounting poskytuje pohodlné a efektivní účtování počítačů a zařízení ve vaší organizaci a také vám umožňuje vytvářet různé zprávy a analyzovat data pro rozhodování.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 


12. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný