FreePrograms.me

zapálit 2.3.70673

Amazon Kindle je nejlepší software pro elektronické knihy. Aplikace Kindle, vytvořená pro milovníky knih, vám dává na dosah miliony e-knih, včetně učebnic a komiksů v angličtině a mnoha dalších jazycích. Tento nástroj pro čtení elektronických knih vám umožňuje v knize vyhledávat téma, postavu nebo sekci, kterou chcete navštívit.

Používání elektronických čteček je mezi čtenářskými nadšenci stále běžnější a mnozí nyní používají zařízení speciálně navržená pro ně. Jsou však stále trochu drahé, a proto si je mnozí stále nemohou dovolit se čtečkou elektronických knih pro Windows přistupovat ke své digitální poličce stejně jako na zařízeních Android a iOS. Chcete-li to provést, jednoduše se přihlaste pomocí svého účtu Amazon a všechny knihy, soubory PDF a časopisy se zobrazí jako obvykle a lze je snadno spravovat.
Kindle tento nedostatek částečně řeší, protože vám umožňuje číst e-knihy Amazon Kindle na vašem osobním počítači, aniž byste museli kupovat fyzické zařízení od společnosti.

Program se synchronizuje s vaším účtem Amazon, aby si stáhl knihy, které jste si zakoupili, a také vám umožní je volně procházet. Po stažení knihy můžete používat virtuální poznámky a záložky a pohodlně ji číst úpravou velikosti písma a počtu slov na řádek.

Níže si můžete stáhnout program Kindle verze 2.3.70673

Kindle lze synchronizovat se zařízením Amazon Kindle. To znamená, že na kterémkoli ze svých čtecích zařízení můžete pokračovat tam, kde jste skončili!

12. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný