FreePrograms.me

Cool Reader 3.3.61

Cool Reader je pohodlný program pro čtení elektronických knih ve velkém množství formátů, včetně EPUB, FB2, RTF, TXT, HTML, CHM, PDB, MOBI, TCR. Nepostradatelné pro ty, kteří musí číst velké množství textu z obrazovky.

Pro každý hlasový engine si můžete výslovnost přizpůsobit zvlášť, protože program má dobrý editor výslovnosti, ve kterém toho můžete najít hodně, když se porozhlédnete. Obecně se CoolReader používá velmi snadno, navíc získáte pěkné uživatelské rozhraní, navíc je tu podpora ruštiny, všechna nastavení jsou jasná, můžete kompletně upravit paletu programů, obecně se mi vše líbilo, doufám, že i vy. Pokud máte nějaké otázky, myslím, že víte, kde se jich zeptat, užijte si čtení e-knih všichni!

Čtečka nabízí tři režimy prohlížení stránek: rolování, jedna stránka, dvě stránky. K dispozici je také nastavení pro řádkování, odsazení a animaci otáčení stránek. A pro ty, kteří rádi čtou v noci nebo ve tmě, je tu speciální noční režim.

Cool Reader verze 3.3.61 si můžete stáhnout níže

Přeformátování textu na libovolnou velikost písma, vyhlazování obrazovkových písem, plně přizpůsobitelná paleta, texturované pozadí, plynulé rolování, 3D animace sníží únavu očí. Pohodlně implementovaná funkce čtení nahlas pomocí enginů SpeechAPI vám umožní poslouchat knihu a přitom dělat jiné věci a vůbec bez namáhání očí.



10. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný