FreePrograms.me

Kaliber 7.3.0


Calibre je skutečně výkonný a pohodlný program pro práci s elektronickými knihami. Jeho funkčnost vám umožňuje nejen číst knihy, ale také je převádět z jednoho formátu do druhého, synchronizovat je s různými čtecími zařízeními, spravovat sbírku knih a přijímat zprávy z různých zdrojů.

Hlavní vlastnosti a funkce programu

Jednou z důležitých funkcí Calibre je vlastní databáze, kde můžete ukládat informace o knihách, včetně autora, názvu, obálky, štítků a dalších vlastností. Program také umožňuje získávat informace o knihách přes internet prostřednictvím ISBN.
Calibre podporuje velké množství formátů elektronických knih, jak vstupních, tak výstupních. Díky vestavěnému převodníku snadno převedete knihy z jednoho formátu do druhého tak, aby byly kompatibilní s vaším čtecím zařízením.
Calibre má navíc funkci synchronizace, která umožňuje připojit různá čtecí zařízení, jako je Amazon Kindle, Apple iPad, zařízení Android, čtečky Kobo a mnoho dalších. To usnadňuje přenos knih do čtecích zařízení a přístup ke knihovně kdykoli a kdekoli.

Calibre poskytuje všechny potřebné nástroje pro práci s e-knihami. S jeho pomocí si můžete pohodlně uspořádat svou elektronickou knihovnu a užít si čtení svých oblíbených děl.

Calibre si můžete stáhnout přímo z našeho webu

Calibre má schopnost automaticky přijímat zprávy z oblíbených webů a tiskových agentur. Přímo v programu si můžete přizpůsobit seznam zdrojů a dostávat nejnovější zprávy a články.
Calibre také podporuje pluginy, které rozšiřují možnosti programu. Můžete si nainstalovat pluginy pro vytváření vlastních motivů, přidávání nových funkcí a integraci s dalšími službami.

 

12. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný